• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
Brgud će točno znati di san
U jami nisi, znači obližnji krov, rijeka je ista ;)

Palite me vi Istrijani sa njenim ljepotama. Moral bum prije ljeta probat jos jednom skoknuti do nje (y)

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
6,010
Jedino ku je Pazinski krov? Nisan bi doli sto let. :D
Bio u Toplicama 2019. leta a koliko su poslije toga još radile ne bi znao dok sad više ne rade.:mad:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,727
Je pazinski krov
Toplice su,koliko sam ja upoznat u privatnom vlasništvu,poslovanje valjda nije bilo ok,a daljnju priču već znate
Šteta,mnoga su djeca iz našeg kraja tamo proplivala,i imaju jako ljekovitu vodu
zatvoene su već dvije godine,i dosta propada sve

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
Rekoh ja da je krov ;)
Prekrasni su vam ti krovovi, sad kad je priroda zelenija čak i ljepše nego dok sam ja bil.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
Malo od jučerašnje posjete jednoj drugoj planeti....

Ovaj put je odluka za ulaz pala na Veliku Kladušu pa dokle se stigne putem za Poljice, ali ne ono @nimrennermin "tvoje" Poljice, tvoje bu došlo neki drugi put. Javim se obavezno pa ako se izorganiziramo..... vjerujem da sa tobom nebu omašilo ;)

Na ulazu nas je dočekala prekrasna đamija u Kladuši, a onda je putem prema Cazinu krenul odmor za oči i dolazak do starog grada Ostrožca, koji je nažalost bil još u ove jutarnje sate pod ključem.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
A onda smo se spustili na Unu, jedinu......
Jedan od sljedečih planova se odmah stvoril u glavi pa možda još ovo ljeto....

Dočekala nas je jutarnja magla na kostelskom buku ali tam oči ni ne trebaju, bitno je imati dobar sluh i odmor je zagarantiran.
Usput je iz magle nekaj izronilo na tren.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,432
Onaj prvi post, slika 3, vrhunska...obožavam kad sunce napravi odsjaj...al oko imaš definitivno (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
Onda smo se popeli prema starom gradu Brekovica i vidjeli fascinantne kadrove koje slika ne može prenesti, barem ja mislim tak.
Ti stari gradovi i te neosvojive kule po Bosni su čudo i na prekrasnim mjestima izgrađene.

Pogled sa ostataka starog grada na kojem je sad đamija, na đamiju i na kanjon Une i pogled prema Bihaću.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
A onda Unom do Bihaća smaragdnim mostom do njegovih otoka, djevojke sa Une, šetališta uz Unu, Kapetanove kule, crkve Antuna Padovanskog i nezaobilazna dva tri kruga autom kroz grad dok sam tražil benzinsku da usitnim marke rano ujutro :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
I dalje smo, naravno uz Unu, stigli napokon na željenu lokaciju.

Ovaj kamen sa slike i Una ispod njega je vjerojatno kriva za sve ljepo i dobro, a i ponešto loše....
Zato volim Unu, njene ljepote i još svašta nešto.... i vratit ču se opet u ovo selo i na ovaj breg sa kojeg je zadnja slika uslikana a gleda na Ljutoč

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,514
Slike iz Martin Broda sutra stavim, več kasnim na roditeljski.... a možda i kasnije navečer.
Naravno, koga zanima, meni je bilo jedan od onih ljepših dana, malo se pokvarilo pri kraju ali dobro je završilo kak je moglo

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,098
A onda smo se spustili na Unu, jedinu......
Jedan od sljedečih planova se odmah stvoril u glavi pa možda još ovo ljeto....

Dočekala nas je jutarnja magla na kostelskom buku ali tam oči ni ne trebaju, bitno je imati dobar sluh i odmor je zagarantiran.
Usput je iz magle nekaj izronilo na tren.

Moja kćerka i zet su prije par godina bili tu negdje,,znam po ovoj prvoj slici koju su mi poslali,,,iznajmili su drvenu vikendicu i bili 5-6 dana, isto su oduševljeni,,,nažalost ja što sam hodo,hodo sam,,i da imam novca,nemam vremena,,krave neznaju za ljepote prirode,,,kod njih je djetelina najbolja prirodna ljepota,,,
Muha,hvala ti na ovim fotografijama,
milion puta sam kazao,,imamo najljepšu zemlju na svijetu,,al zato imamo i najgoru državu na svijetu.

Najnoviji postovi

Na vrh