• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,563
Ko u vicu, a ponegdje je tak i u životu ...

Vodio Mujo Fatu kod ginekologa jer se ona u zadnje vrijeme osjećala čudno, bilo joj je zlo ujutro prije posla i nabacila je par kilograma.

Nakon pregleda pozove ginekolog Muju u ordinaciju, posjedne Fatu i njega preko puta svog stola i reče:

- E pa čestitam, Fata je trudna!

Mujo se uzvrpolji u stolcu i reče:

- Pa kako to, doktore, pazio sam!

Doktor se nasmije i odgovori:

- E moj Mujo, ti jesi, ali drugi očito nisu!

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,740
Meni je najgore ( a puno put doživljeno ) kad ti biciklista ( bez da se okrene i uvjeri )skrene sa bicikl.staze pred tebe jer ima neku prepreku ( parkirani auto ili sl. ). Nedavno mi to jedna babica sa el.biciklom napravila u Petrijancu. Jednostavno moraš "pročitati" situaciju i na vrijeme reagirati...snimati film unapred ili kak se to zove stručno-defanzivna vožnja...
Znam točno o čemu pričaš, a to ti se zove profesionalna deformacija, kad sjoro unaprijed znaš šta će onaj ispred tebe uraditi, ali to nijedna autoškola nemore naučiti

Najnoviji postovi

Na vrh