• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,577
Ko u vicu, a ponegdje je tak i u životu ...

Vodio Mujo Fatu kod ginekologa jer se ona u zadnje vrijeme osjećala čudno, bilo joj je zlo ujutro prije posla i nabacila je par kilograma.

Nakon pregleda pozove ginekolog Muju u ordinaciju, posjedne Fatu i njega preko puta svog stola i reče:

- E pa čestitam, Fata je trudna!

Mujo se uzvrpolji u stolcu i reče:

- Pa kako to, doktore, pazio sam!

Doktor se nasmije i odgovori:

- E moj Mujo, ti jesi, ali drugi očito nisu!

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,744
Meni je najgore ( a puno put doživljeno ) kad ti biciklista ( bez da se okrene i uvjeri )skrene sa bicikl.staze pred tebe jer ima neku prepreku ( parkirani auto ili sl. ). Nedavno mi to jedna babica sa el.biciklom napravila u Petrijancu. Jednostavno moraš "pročitati" situaciju i na vrijeme reagirati...snimati film unapred ili kak se to zove stručno-defanzivna vožnja...
Znam točno o čemu pričaš, a to ti se zove profesionalna deformacija, kad sjoro unaprijed znaš šta će onaj ispred tebe uraditi, ali to nijedna autoškola nemore naučiti

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,399
1000041992.jpg

1000041994.jpg

Nije za nas još taj dan. Dok su svi imali pažnju usmjerenu na bale u Brezju, dotle su Šinceki dovozili opasni otpad iz drugih država, stjecali imovinsku korist, a nama gomilali tuđe smeće, otrov i troškove, samo na drugoj adresi na rubu VŽ, ovo je u nekadašnjem tvorničkom krugu propale tvornice namještaja Mundus - ovdje poznate kao Bobić...

1000041988.jpg
1000041990.jpg
Imamo mi: uprave, ministarstva, ministre i smeće, koje nitko drugi neće...

:mad::mad::mad:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,577
Kad putujem svojim šumskim putevima uvijek ili se pozabim slikati ili gazda nije pokosil.
Ovaj put se poklopilo sve, jedino me iznenadilo kaj je objekat dobil predvorje sa terasom i roštiljem. Možda je tak več bilo i lani, nisam siguran.
Inače ovo je used ničega, proplanak u šumi gde je bila nekad kuča.

Na vrh