• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,822
Ma nije problem volan, već odvojeno st od obitelji
I sakuplači željezza, su stalno za volanom, pa voze familiju sa sobom, on žena, 5 djece, u mercedes sprinter, svi u sjedalicamA

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,536
@Frenki F3, ono što je sigurno je da ćeš ti koji sjediš u kamionu i ja koji sjedim za kompjuterom dobiti hemeroide prije ili kasnije. :D

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,572
odvojeno st od obitelji
Potpisujem, ali 4-5 dana se da izdurati. Taman se žena i ja zaželimo jedan drugoga :ROFLMAO: (ili njoj dosadi onaj drugi :p)
hemeroide prije ili kasnije. :D
Riješil sam te pizdarije prehranom i kretnjom ( koliko god prilike dopuštaju) i mogu reći da funkcionira zasad. A kak bude dalje-samo dragi Bog zna;)

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,822
Taman se žena i ja zaželimo jedan drugoga :ROFLMAO: (ili njoj dosadi onaj drugi :p
Nisam mislio na ženu, znam da se zaželite jedno drugog, ali dje a prebrzo odrastu bez prisutnosti oca, na to sam mislio

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,572
ali dje a prebrzo odrastu bez prisutnosti oca
Znam, bolna točka svakog oca koji je po terenu. Ali zato je mama sveprisutna (čak toliko da su mi se nemalo put požalili moji piceki) :ROFLMAO:
Skužil sam te savršeno na kaj ciljaš ali probal sam preskočiti taj nezgodan dio na šaljivi način.
Evo, jedan ima 25 svoj je čovjek, drugi 24 i završava sljedeću godinu( ako Bog da) kineziološki a malecka 16 i pohađa gimnaziju i tatina je maza. Sa njom ne propuštam ni sekunde kad smo doma. Iako i drva u šumi treba tovariti:ROFLMAO:. Vozila je zetora po ravnom i stalno me nagovara na đir, radi nje sam nedavno počel trčati rekreativno, rasturila me bude. I već mi dva vikenda kajak spominje 🤦‍♂️...
Treba se čovjek pomiriti sa situacijom kakva je i proživjeti svoj ( ponekad teški) život u miru. Imam jednog kolegu sa kojim sam pred skoro 29 g započel ovaj posel ( trenutno je na bolovanju već bude godina dana ) i stalno je depresivan, stalno ne valja ovo ono, ture, toliko depresivan ( Bog mi oprosti) da sam ga počel izbjegavati na parkingu kad se sretnemo. Takvi ljudi prenose negativnost i depresiju poglavito na mlade i mene je to uvijek nerviralo. Znali smo voziti lude ture ( ova Nizozemska je kamilica ) Bugarska, Turska, Rumunjska, i sve zemlje zapadne EU ( osim Skandinavije) . Englesku komplet, Škotsku, Irsku... Jedini od firme sam jedne zime išel za Moldaviju (Balti) probno. Snijeg, ciča zima i staro dafče prikoličar sa lošim webastom. I uvijek osmijeh na licu. Pogotovo kad znaš da je doma sve pod kontrolom.
Ako si kao familija to odmah ne posložite u glavi sigurno dolazi do raspada sistema. I bilo je puno slučaja u mojoj firmi. A djeca uvijek ispaštaju, nažalost...

Najnoviji postovi

Na vrh