Sve je to stvar sreće, preglodana žica može šlusirati na tom mjestu godinama prije nego se nešto dogodi, a ako si baksuz može lijepo napraviti pravi kontakt s masom i onda se žica zažari i eto pizdarije. Znam iz svojeg iskustva, imao sam u škednju bikove i svijetlio sam na akomulator, štakor je pregrizao izolaciju i žica se jednostavno u momentu počela žariti, da nisam bio pored, ode sve u tri pm. Lani natočim 60 litara plavca u svog Zmaja, poberem ral kukuruza i zasvijetli mi rezerva. osjećao sam lagani miris nafte, ali to je kao normalni Zmajev miris. Cijela desna strana je bila od nafte, na poklopcu boš pumpe je propustio diftung. Ovu jesen je opet propustla gumica na samoj glavi, prije paljenja trebam obavezno odzračiti pumpu, gore kod motora sam složio start bravu od fergusona, da kad sam već gore da ga odmah i upalim, po pumpi opet slini nafta i to samo kad je hladan, kad se ugrije ni kap. Sad ide pumpa dolje i k bošisti. Da je to novi plastični kombajn, izgorio bi mi pored tolike nafte dok si rekao keksica.