Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,186
Prvo gubljenje kontrole nad vozilom je u stvari polaganje ispita iz vožnje. Nažalost neki to polože iz prve, neki nekoliko puta a neki nesretno završe. Do ovakve situacije vozaču je nejasno da može izgubiti kontrolu nad vozilom, kao i prvo proklizavanje na ledu.Svi se moraju kad krenu vozit razbit to je tako
Ja to uopće nisam polagao🤔Prvo gubljenje kontrole nad vozilom je u stvari polaganje ispita iz vožnje. Nažalost neki to polože iz prve, neki nekoliko puta a neki nesretno završe.
Suosječam s tobom radi velike štete, djevojci želim brzi oporavak od stresa, nisam imao namjeru biti zloban niti zločest.Pod ovim klasično nisam pokušao da umanjim njenu krivnju. Glavni uzrok prevelika brzina je bila , sa vlažnim kolnikom i neiskustvom. U desnom zavoju zanio se zadnji kraj i završila sa desne strane u jarku......Podupravljanje, inače se rjeđe dešava kod vozila sa prednjim pogonom. A i dobro je da je tako ispalo jer je taman dolazilo vozilo iz suprotnog smijera.......
Kako si prošao sa tom saobraćajnom nezgodam ko je odgovoran.Bogme po autu, sreća da je sve oke.
Moj nije završio karijeru, ali ima traume...
Uzrok jelen preko 200 kg...
Još...Ja to uopće nisam polagao🤔
Pa jelen. Nije vidio znak "Divljač na cesti" te nije prilagodio brzinu prilikom pretrčavanja iste 🤭Kako si prošao sa tom saobraćajnom nezgodam ko je odgovoran.
A i ti svakakve ženske voliš... Koliko je tek bila ta Jelena visoka kada je glavom i šiber razbila? Jasno mi je da s 200kg ima čime razbiti šajbu, ali šiber??? 👀😂Bogme po autu, sreća da je sve oke.
Moj nije završio karijeru, ali ima traume...
Uzrok jelen preko 200 kg...
View attachment 52114 View attachment 52115 View attachment 52116
Ja znam lika kome je u kamionsku kabinu srna uletila,isto imao bježaniju iz kabineŠalu na stranu, divljač je zahebana, jednom tipu je srna uletila kroz šajbu i još ga izgruvala papcima dok se nije iskobeljala van iz auta. 😅
Upravi sam hteo da kolega AntonioJD kaže kako je prošao.I tko placa stetu....vise lovacki savez nema policu osiguranja koliko se sjecam!?!