Baš tako. Inače kčerka ga je dokrajčila, klasično slijetanje......
Klasično slijetanje 🤔.
(Prijatelj mojeg sina je prije desetak godina trebao slaviti diplomu na fakultetu. Išli su Oktavijom, moj sin je bio na stražnjem sjedalu i drijemao, prijatelj je bio suvozač, vozio je njegov šogor. Znači klasično je pogodio betonsku električnu banderu pokraj ceste, pritom je moj sin klasično izletio na vjetrobransko staklo, sav izrezan i izubijan po licu itd. Klasično mi se dakle javio iz bolnice mislim iz Zlatara, tamo negdje, selfijem, da ga uopče prepoznamo ako dođemo u posjetu... Imam slike na kompu, nisu bitne. )
Žao mi je što se djevojci to dogodilo, sretan sam što nema posljedica. Nisu mi poznate okolnosti koje su prethodile klasičnom izlijetanju, no ne moramo niti svi baš sve znati.
Ja sam jučer pred večer jedva izbjegao 3 različita automobila na relaciji 12 km, svi su prešli u nevidljivim zavojima preko pola metra na moju stranu. Bila je i supruga samnom u autu. Jednog sam zablokirao i zaustavio i pitao da li je sam na svijetu i na asfaltu. Dao je bez riječi po gasu i on je imao ženu u autu, poznajem ga od djetinstva.
Nema klasičnih izlijetanja bez razloga.
Važno je ovaj put da djevojka nema posljedica.