Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,007
Da,tu si u pravu kolega Krompironja,svi završimo na ušću. Samo neko u mreži,a neko slobodan i čista obraza. Ko kak voli,tak djeci ostavi u nasljeđe
Klasično slijetanje 🤔.Baš tako. Inače kčerka ga je dokrajčila, klasično slijetanje......
Tak sam si i mislio i meni tak zna desiti ali jos nije pukulo. Bus popravio kaj sad...Jedan trupac oko 1,5m3. Presudno je bilo to kaj sam s jednom stranom ušel u jarak koji je po sredini puta pa je trupac zategnul vitlo u jednu stranu. Inače mi se to ne dešava, ali sam gledal iza jer je trupac bil tak debel da mi ga je lanac od 3m jedva opasal i moral sam vezati drugi lanac za prvi u čvor da mogu zakopčati za vitlo pa sam gledal jel se bude to odvezalo…
Pod ovim klasično nisam pokušao da umanjim njenu krivnju. Glavni uzrok prevelika brzina je bila , sa vlažnim kolnikom i neiskustvom. U desnom zavoju zanio se zadnji kraj i završila sa desne strane u jarku......Podupravljanje, inače se rjeđe dešava kod vozila sa prednjim pogonom. A i dobro je da je tako ispalo jer je taman dolazilo vozilo iz suprotnog smijera.......Klasično slijetanje 🤔.