• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
A ja gledam da ostavim neku korisniju valutu :hahah: neka koja se za nešto može i iskoristit kad već može u nasljeđe
Evo bura kod mene:unsure:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Vitlo… U sred brega puklo i na gumu. Jedva sam otkopčal drvo i dovukel jedno 100 m do ravnog kaj sam vitlo otkopčal i ostavil u šumi.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,232
Sam rupa fi 20 je zbušena i eto kolko je oslabljena poluga.. Od kojeg je to traktora?
Se bude varilo ili nova?

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
A koliko si trupaca vukao, inace imam par bedaka kaj imaju zetore(69,62,72/45 u sumi, ali ovo im se nije dogodilo...
Bas je pravo puklo. Ili te malo zaneslo u stranu?

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Jedan trupac oko 1,5m3. Presudno je bilo to kaj sam s jednom stranom ušel u jarak koji je po sredini puta pa je trupac zategnul vitlo u jednu stranu. Inače mi se to ne dešava, ali sam gledal iza jer je trupac bil tak debel da mi ga je lanac od 3m jedva opasal i moral sam vezati drugi lanac za prvi u čvor da mogu zakopčati za vitlo pa sam gledal jel se bude to odvezalo…

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Baš tako. Inače kčerka ga je dokrajčila, klasično slijetanje......
Klasično slijetanje 🤔.
(Prijatelj mojeg sina je prije desetak godina trebao slaviti diplomu na fakultetu. Išli su Oktavijom, moj sin je bio na stražnjem sjedalu i drijemao, prijatelj je bio suvozač, vozio je njegov šogor. Znači klasično je pogodio betonsku električnu banderu pokraj ceste, pritom je moj sin klasično izletio na vjetrobransko staklo, sav izrezan i izubijan po licu itd. Klasično mi se dakle javio iz bolnice mislim iz Zlatara, tamo negdje, selfijem, da ga uopče prepoznamo ako dođemo u posjetu... Imam slike na kompu, nisu bitne. )
Žao mi je što se djevojci to dogodilo, sretan sam što nema posljedica. Nisu mi poznate okolnosti koje su prethodile klasičnom izlijetanju, no ne moramo niti svi baš sve znati.

Ja sam jučer pred večer jedva izbjegao 3 različita automobila na relaciji 12 km, svi su prešli u nevidljivim zavojima preko pola metra na moju stranu. Bila je i supruga samnom u autu. Jednog sam zablokirao i zaustavio i pitao da li je sam na svijetu i na asfaltu. Dao je bez riječi po gasu i on je imao ženu u autu, poznajem ga od djetinstva.
Nema klasičnih izlijetanja bez razloga.
Važno je ovaj put da djevojka nema posljedica.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,835
Bio na CRODUX pio kavu. Navratili neki na dolasku sa mora. Auto na šlepi. Klasično imali svinjariju sa svinjom!

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Jedan trupac oko 1,5m3. Presudno je bilo to kaj sam s jednom stranom ušel u jarak koji je po sredini puta pa je trupac zategnul vitlo u jednu stranu. Inače mi se to ne dešava, ali sam gledal iza jer je trupac bil tak debel da mi ga je lanac od 3m jedva opasal i moral sam vezati drugi lanac za prvi u čvor da mogu zakopčati za vitlo pa sam gledal jel se bude to odvezalo…
Tak sam si i mislio i meni tak zna desiti ali jos nije pukulo. Bus popravio kaj sad...

Najnoviji postovi

Na vrh