• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Odlično pitanje. 👌 (y)
Mi kao građani smo zapravo konstantno nepotpuno informirani o "njihovim stvarnim ponudama", svi nam lažu i farbaju, piši sitnim slovima, sve s istim ciljem, samo da nas izigraju, nadmudre, prevare.
Nije bas tak kolega plus.
Svaki ugovor o osiguranju ima svoja prava i obveze, kako za osiguratelja, tako i za osiguranika.
Drugo je kaj mi mislimo da bi trebalo biti pokriveno i da sve nase vrijedi duplo vise od onoga kaj vrijedi.
Ako zaobidjes euroherc,adriatic, hok puno si napravio...
Druga stvar je to sto mi nemamo love za kvalitetno osiguranje jer i to kosta....

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Aje pogledaj oko sebe i tko se ističe.
Banke i osiguravajuća društva!
Jedino mi nije jasno kako! :unsure: 🤭;)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Zato mi je i trebala, srecom imao susjed pa mi je pomogao i posudio.

Ali moram nabaviti barem jednu.
Za takve stvari zakpn je zračna blazina..meni smeta jedna 50 tona

Prilozi

• Screenshot_20230628-070626_Chrome.jpg
    Screenshot_20230628-070626_Chrome.jpg
    22.9 KB · Pregleda: 36

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nije bas tak kolega plus.
Svaki ugovor o osiguranju ima svoja prava i obveze, kako za osiguratelja, tako i za osiguranika.
Drugo je kaj mi mislimo da bi trebalo biti pokriveno i da sve nase vrijedi duplo vise od onoga kaj vrijedi.
Ako zaobidjes euroherc,adriatic, hok puno si napravio...
Druga stvar je to sto mi nemamo love za kvalitetno osiguranje jer i to kosta....
Pozdrav, ja sam svoj komentar napisao na temelju iskustva s njima, kako po pitanju police osigiranja vozila, kod štete izazvane na autu pokojnog tasta, policijskog zapisnika da nije kriv i alkotesta 0. Prošao je harangu mislim 4 ili 5 suđenja, jer je skupina pravnika osiguranja svim silama željela podjelu krivnje i selila predmet po sudovima od VŽ, do susjednih gradova. Za to vrijeme on nije imao složen auto, na kraju je dobio pravdu, ali izgubio par godina normalnog života.
Drugi je gorki slučaj na temelju školskog osiguranja, dijete nije dobilo ni za 1 kg banana, ali to ne želim detaljizirati ovdje.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
To ti je ko i u životu. Ovisi na koga naletiš.

Ja kad sam kupio novi auto i kasko imao. Imao sam u 5 godina 3 štetna događaja.

1. Na parkingu ga cijelog ogrebali
2. Udario me netko na parkingu
3. Žena udarila psa sa 100 km/h koji se nekom otkinio s lanca

U croatia osiguranju i sve uredno isplaćeno. Nikaki problemi ni svađanja. A štete su bile

1. Komplet farbanje auta
2. Novi branik
3. Novi branik, svijetla, maglenke, maska i blatobran + sitnice

Prije 3 godine bila oluja u gradu i padne mi na parkingu grana i napukne sajba. Prijavim u gradu. U roku 10 dana me zove čovjek iz euroherca. Pita pošto sajba jel znam. Ja kažem nek nazove za 15 minuta da provjerim s čovjekom. Ja provjerio i rekao mu točnu cifru. On rekao ajd još 100 kn gore da imaš za gorivo do Osijeka.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Pozdrav, ja sam svoj komentar napisao na temelju iskustva s njima, kako po pitanju police osigiranja vozila, kod štete izazvane na autu pokojnog tasta, policijskog zapisnika da nije kriv i alkotesta 0. Prošao je harangu mislim 4 ili 5 suđenja, jer je skupina pravnika osiguranja svim silama željela podjelu krivnje i selila predmet po sudovima od VŽ, do susjednih gradova. Za to vrijeme on nije imao složen auto, na kraju je dobio pravdu, ali izgubio par godina normalnog života.
Drugi je gorki slučaj na temelju školskog osiguranja, dijete nije dobilo ni za 1 kg banana, ali to ne želim detaljizirati ovdje.
Zao mi je i svakodnevno svjedocim tome, jer radim u toj bransi. Ali tipcni obrazac za ove koje sam naveo.

Za takve stvari zakpn je zračna blazina..meni smeta jedna 50 tona
Ali je sranje kaj treba zrak....
Koliko dize jel moze barem 30cm?

Aje pogledaj oko sebe i tko se ističe.
Banke i osiguravajuća društva!
Jedino mi nije jasno kako! :unsure: 🤭;)
Banke su legalni kamatari.
Kaj se tice osiguravajućih drustva, kod njih barem ako nesto osiguras, u slucaju stete mozes ocekivati neku naknadu...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Vi ste svoje bonuse u Vž iskoristili :hahah:
Tebe bum siloval radi ovog z alkoholom prvom prigodom dok se pojaviš na radaru.
@mladenko kužim ja da ti to braniš svoj posao. Ja sam samo za sad sretnik što Vas nisam nikad trebao, no pitanje je vremena dokle tako. Ja sam još uvijek vrlo aktivni sudionik u prometu. Evo malo narcisoidnosti: ja sam svjestan da ja znam o autu sve, ali bezbrojni oko mene ne znaju ništa, ja dokazano vozim vješto, mnogi drugi su živi nespretnjakoviči, ja poštujem sve propise, a mnogi idioti niti crveno na semaforu.
Za sad sam učio praksu s osiguravateljima na iskustvu drugih, neka tako i ostane za mene osobno i dalje.
Razumijem ja i tebe ali @Lee Champa bude kaznovani 🥂👍👌🤣

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ali je sranje kaj treba zrak....
Koliko dize jel moze barem 30cm?
Ne znam kpji joj je dijagram..ona je 900x900 ako se dobro sječam.
Hvala bogu nisam je nikad trebao..jednom sam cjeli drveni "hoblipank" nagurao u gnoj prije nego je počelo dizati...od tada ceka svoju prliku.

A kaj se tiče zraka kma danas 12 V na upaljač a može i obična pumpa .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Doživel sam to osobno na jednom Epple vrećaru, na skoro pa ravnom polju, pred jedno 40 let.
Susjed i ja smo vezali vreće i kombajner je prehitil kombajn na našu lijevu stranu. Susjed je izletel par metri, a kombajn je ostal na boku, nekih metar i pol od mene...
Ni dan-danas ne znam kak smo isplali s platforme, jer je ona ostala zatvorena ispod kombajna. Valjda nas je Bog čuval, jer drugog objašnjenja nemam...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
IMG_20230714_171448.jpg
IMG_20230714_140555.jpg
Evo, tako ja to radim dok mi Sunce vudri v glavu. Prekjučer sam htio pokositi i kokošinjac, em race i kokoši sele kamenje uzduž i poprijeko, ali sam i ja munjeni pozabil na "trček / panj" od oreha, v travi i pokosil sam ga, glasno, jako glasno. Radilica je ostala OK, drugu polovicu nastavka je supruga našla jučer... Idemo dalje 🎶 do novih akrobacija...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Hvala ti na zorno prikazanom presjeku držača noža (y)

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
View attachment 62685
View attachment 62686
Evo, tako ja to radim dok mi Sunce vudri v glavu. Prekjučer sam htio pokositi i kokošinjac, em race i kokoši sele kamenje uzduž i poprijeko, ali sam i ja munjeni pozabil na "trček / panj" od oreha, v travi i pokosil sam ga, glasno, jako glasno. Radilica je ostala OK, drugu polovicu nastavka je supruga našla jučer... Idemo dalje 🎶 do novih akrobacija...
Ne bih se htio pravit pametan,panj je zajebana stvar za te kosilice,ali ona dva šarafa nisu u originalu,nego su od aluminija dvije izbočine koje pucaju pri udarcu,a ovako je sve dobro prošlo da nije radilica nastradala,ovaj nosač noža imaš u TA nisu skupi mislim nekih 5 eur

Najnoviji postovi

Na vrh