Zato mi je i trebala, srecom imao susjed pa mi je pomogao i posudio.Eh da ti je sad ona krokodilka od 3400kg
Ali moram nabaviti barem jednu.
Zato mi je i trebala, srecom imao susjed pa mi je pomogao i posudio.Eh da ti je sad ona krokodilka od 3400kg
Nije bas tak kolega plus.Odlično pitanje. 👌
Mi kao građani smo zapravo konstantno nepotpuno informirani o "njihovim stvarnim ponudama", svi nam lažu i farbaju, piši sitnim slovima, sve s istim ciljem, samo da nas izigraju, nadmudre, prevare.
Za takve stvari zakpn je zračna blazina..meni smeta jedna 50 tonaZato mi je i trebala, srecom imao susjed pa mi je pomogao i posudio.
Ali moram nabaviti barem jednu.
Pozdrav, ja sam svoj komentar napisao na temelju iskustva s njima, kako po pitanju police osigiranja vozila, kod štete izazvane na autu pokojnog tasta, policijskog zapisnika da nije kriv i alkotesta 0. Prošao je harangu mislim 4 ili 5 suđenja, jer je skupina pravnika osiguranja svim silama željela podjelu krivnje i selila predmet po sudovima od VŽ, do susjednih gradova. Za to vrijeme on nije imao složen auto, na kraju je dobio pravdu, ali izgubio par godina normalnog života.Nije bas tak kolega plus.
Svaki ugovor o osiguranju ima svoja prava i obveze, kako za osiguratelja, tako i za osiguranika.
Drugo je kaj mi mislimo da bi trebalo biti pokriveno i da sve nase vrijedi duplo vise od onoga kaj vrijedi.
Ako zaobidjes euroherc,adriatic, hok puno si napravio...
Druga stvar je to sto mi nemamo love za kvalitetno osiguranje jer i to kosta....
Zao mi je i svakodnevno svjedocim tome, jer radim u toj bransi. Ali tipcni obrazac za ove koje sam naveo.Pozdrav, ja sam svoj komentar napisao na temelju iskustva s njima, kako po pitanju police osigiranja vozila, kod štete izazvane na autu pokojnog tasta, policijskog zapisnika da nije kriv i alkotesta 0. Prošao je harangu mislim 4 ili 5 suđenja, jer je skupina pravnika osiguranja svim silama željela podjelu krivnje i selila predmet po sudovima od VŽ, do susjednih gradova. Za to vrijeme on nije imao složen auto, na kraju je dobio pravdu, ali izgubio par godina normalnog života.
Drugi je gorki slučaj na temelju školskog osiguranja, dijete nije dobilo ni za 1 kg banana, ali to ne želim detaljizirati ovdje.
Ali je sranje kaj treba zrak....Za takve stvari zakpn je zračna blazina..meni smeta jedna 50 tona
Banke su legalni kamatari.Aje pogledaj oko sebe i tko se ističe.
Banke i osiguravajuća društva!
Jedino mi nije jasno kako! 🤭
Tebe bum siloval radi ovog z alkoholom prvom prigodom dok se pojaviš na radaru.Vi ste svoje bonuse u Vž iskoristili
Ne znam kpji joj je dijagram..ona je 900x900 ako se dobro sječam.Ali je sranje kaj treba zrak....
Koliko dize jel moze barem 30cm?
Ne bih se htio pravit pametan,panj je zajebana stvar za te kosilice,ali ona dva šarafa nisu u originalu,nego su od aluminija dvije izbočine koje pucaju pri udarcu,a ovako je sve dobro prošlo da nije radilica nastradala,ovaj nosač noža imaš u TA nisu skupi mislim nekih 5 eurView attachment 62685
View attachment 62686
Evo, tako ja to radim dok mi Sunce vudri v glavu. Prekjučer sam htio pokositi i kokošinjac, em race i kokoši sele kamenje uzduž i poprijeko, ali sam i ja munjeni pozabil na "trček / panj" od oreha, v travi i pokosil sam ga, glasno, jako glasno. Radilica je ostala OK, drugu polovicu nastavka je supruga našla jučer... Idemo dalje 🎶 do novih akrobacija...