Devojke, morat ću Vas razočarati, kao i svaki puta. Viša sila me sjebala. Prvo me oprala kita, ovaj... Kiša u Istri, ampartman bez struje više kd 24h, onda me prala dalje kroz kontinentalni dio do Nove Gradiške jer sam preskočio sva planirana odredišta jer mi je najmlašji član ekspedicije već drugi dan bio na 40.0°C tako da sam napravio desant kući.Pa Vi ste domaći. Ja mogu pokupit četvorku zmenom, da se ne trošite, dovoljno Vam bu platit cugu 🤣🤣
@Kapetan_broda_Kupljenec
Ti si zvijezda naše grupe, molim te da se odazoveš i poneseš sve iskaznice što imaš 🤣🤣🤣
Ovo je opravdanje veće od bilo čega. Nadam se da je situacija danas bolja...jer mi je najmlašji član ekspedicije već drugi dan bio na 40.0°C tako da sam napravio desant kući.
Nisi sam, da ti bude lakše, ima nas više takvih. I ja sam (2011.god) mahinalno hvatao bat za zabijati cijev, za vrtnu pumpu. Batić od više desetaka kila, htjeli su mi odrezati te prste na hitnoj, nisam pristao i imam ih, živi su rade, tipkaju, šarafaju...I kad je počela padati ja nesvjesno krenem uhvatiti i eto... 😂