• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Imaš jednog s druge strane aparata.
Daj neki link na gugl prevoditelj da mogu razumjeti kaj je pjesnik štel reči :unsure:
Nije zavareno, jel se nudiš pa da mi usput malo pokažeš kaj Kinez može i naučiš me nekim fintama? Znam da ti ide (y)

@Propali Poljoprivrednik nisu elektrode problem, barem mislim da nisu ali svejedno hvala.
Uživaj i pazi, svi vragi su se dole sjetili. Meduze hoče guze, kornjače ujedaju.....bolje da dopeljaš doma kakvu Jadranku

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Daj neki link na gugl prevoditelj da mogu razumjeti kaj je pjesnik štel reči :unsure:
Nije zavareno, jel se nudiš pa da mi usput malo pokažeš kaj Kinez može i naučiš me nekim fintama? Znam da ti ide
Ja kad bi ja bi s co2.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Na dah, tak je lakše.
Uzneš dah i dok elektroda nije spaljena nejdeš van.
A kad imaš bocu onda se samo zajebavaš, i na pol elektrode ideš van.
E da znate na kolko je tolerancija na brodu dugome 340 metri? Kolko su slobodna odstupanja kaj var potegne?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
@MUHA
s druge strane aparata je onaj koji slika.
A to, pa ja bum taj sa druge strane aparata.
co2 imam. Kaj buš došel da denem kako lako hladiti? Moreš i Kupljenca sa sobom pokupiti. Da nebi bilo svađe našel sam posla i iza anlasera.
Svaki s jedne strane da si ne smetate i ne svečkate jedan drugom po očima.

Najnoviji postovi

Na vrh