• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
911
Jedanput sam shebal kabel EBS onaj glavni pa sam "posudil" sa labuda kak veliš. Ali, sve to netko plaća i mora stiči u origigi izdanju. Najviše me drva muče, granje, visoko je kabina i hoče crte napraviti po boku. Pogotovo kad imaš neku ekstravagantnu boju hoče to

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
911
Vezano za jučerašnji gumidefekt...
Još dvije su dobile bruh...
Vele kolege iz servisa da bum sve spotrl :ROFLMAO:
Michelin gume, cca 180000km, još mesa imaju al popustilo tijelo

1000019709.jpg 1000019707.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,756
Jel onaj mišić poviše dobro? ;) 🤭 :ROFLMAO:

Kaj se zapravo dogodilo?

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,535
To je teško ni za čitati,a kamoli doživjeti
Nedaj bože nikome
Bio je kod nas sličan slučaj,nažalost završio je tragično
Isto tko mladi dečko išao balirati,izgleda da je nešto zaštopalo,i našli ga u balirci

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,464
I ja sam imao sreće, pa nakon nekog vremena dodje ti iz guzice u glavu. Ma više ne ***** živu silu. Ak je pokvareno, ne diram u pogonu , gruntam ak ne mogu popraviti, vozi doma. Baš u subotu mi mreža zaglavila i nije mi htjelo povući u komora i ja sa rukom guram i mislim si koji sam bedak.. iskipao sam balu, počistio i sve ponovno zbalirario, nekih pola sata posla a ruke još imam... imam u kraju takvih slučajeva koliko hoćeš, ruke, noge prsti...ma jebes sve to, bolje zapaliti neg biti invalid. Ne isplati se zajebavati sa tim a teško je hladne glave ostati, u tim trenucima...

Najnoviji postovi

Na vrh