uh, ovo je 10km od mene, a možda i znam tko je poginuo.
Neznam kam da stavim ove slike, pa ajd nek budu tu.
Danas ujutro oko 7 sam brao i na kraju njive je kanal, trava skliska, kotači blatni i na okretanju me zabacilo i povuklo mi traktor prema kanalu, sva sreča da je berač nizak pa se nasadio na nasip od kanala i tu je sve stalo, više ni napred ni nazad. uglavnom da je traktor s prednjom vučom, vjerujem da bi riješio ovu situaciju samo tako
Evo par slika koje sam napravio dok sam čekal kolegu da me dođe povuči u nazad van.
A ovi prednji kotači su samo za šminku?
Ma badava da su kakve god kad bi bile pune blata i kukuruzovine, a na mokroj travi da su kakve traktor ide samo ravno....bile su takve gore prije neg su stavljene ove...ista priča kad nema prednji pogon, a i na starom 560 su bile takve vodeče i kad sam bral s njim ista priča po mokrom, napred je lagan i kad berač iza zapne nema skretanja više.:toimonster:I ove prednje gume su pomogle da se dogodi što se dogodilo,da su one ,, normalne,, vodeče
Jao Savo.... optička varka:mrgreen:A ja k'o kreten gledam u gume i čudim se zašto duplak nije mogao da se izvuče iz ove pozicije , duplak :finga:
Je da, izašel sam ja na nasip ali sam pokušal vratiti berač ponovno nazad da ga poravnam jer je usko i dosta teško zaći ponovno u redove i prilikom tog vračanja me je zabacilo prema kanalu, nema se kaj skrivati tu. Berač je nisko i strugao je dolje po zemlji, a bunker skoro pun i to onda u rikverc nije išlo nego je zabacilo traktor prema kanlu i tu je stalo. Uglavnom krivica je moja jer sam se preblizo pustil ka kanalu.Priznaj, nasel si ti prije, pa si se onda malo igral napred nazad dok te nije potegnulo :scratch
Vidim ja da si ti brusil i prijeJe da, izašel sam ja na nasip ali sam pokušal vratiti berač ponovno nazad da ga poravnam jer je usko i dosta teško zaći ponovno u redove i prilikom tog vračanja me je zabacilo prema kanalu, nema se kaj skrivati tu. Berač je nisko i strugao je dolje po zemlji, a bunker skoro pun i to onda u rikverc nije išlo nego je zabacilo traktor prema kanlu i tu je stalo. Uglavnom krivica je moja jer sam se preblizo pustil ka kanalu.