abrkili
Aktivni član
- Tu od
- 26 Ožu 2007
- Poruka
- 2,932
Pa moj stari se po selu vozi 70+
A ja dok traktor vozim onda je uvjek pod ful gasom
Ma ti si glavni...
Mah...opet nekuzite sta ocu rec...Kolega jedno ti je auto a jedno ti je traktor. Nemožeš uspoređivat malog imt koji ide max 25km/h sad to je više manje koji km/h i sa njim vučeš prikolcu max 3tone,i nemožeš uspoređivat traktorom koji ide 40km/h i koji vuče prikolicu 8tona,još ti moraš puno žganaca pojest da bi mogao to vozit a da nekažem kolko moraš imat iskustva
Kolega jedno ti je auto a jedno ti je traktor. Nemožeš uspoređivat malog imt koji ide max 25km/h sad to je više manje koji km/h i sa njim vučeš prikolcu max 3tone,i nemožeš uspoređivat traktorom koji ide 40km/h i koji vuče prikolicu 8tona,još ti moraš puno žganaca pojest da bi mogao to vozit a da nekažem kolko moraš imat iskustva
:lol: upravo sam to htjeo da komentarišem artyman:jesi li ju pital :buš pukla,a ona veli BUUUUUUUUM
Pa nemora biti ispravna da bi se detonirala , postavlja se novi upaljač sa dodatnom količinom eksploziva koji će sigurno da je pukneA bila je ispravna nakon toliko godina???? Kad veliš da su je detonirali???