• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,112
Interesantno je kak u jednom pakiranju imamo robu iz dvije daleke zamlje.
Valjda je zato skupo ko zlato.
I sad ti njega skalupi na sveopče zadovoljstvo...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,030
Dečki, Japanski benzinci i Talijanski dizelaši, i sigurno ne budete pogriješili.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,368
I to nije sve.. Još plus strojna obrada, plus injektori, pa egr i takve gluposti. I pitanje dal bude upalil..
A europa neda uvest kompletan motor iz kine zbog normi... A mislim da bi bilo jeftinije

turke

Aktivni član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
128
10 tis eur za dijelove za generalku motora?
Jel to more biti?
Zakaj nebi moglo biti . Dok ti majstor zeme 2200€ . Strojna obrada 1800€ . 4 klipa motor . A gde su Deli i sve drugo . Deli 2500-3000€ . Pumpa-dizne 1500-2000€ . Turbina1000€ . Začas se nakupi . A pripovedam za traktora starog 20-25 godin . Tak je rekel kolega da je platil . Zato meni nema logike kupovati traktora staroga s 7-8000 i prek vur za 20-25000€ . Nedaj Bog da ti motor otide ili getriba .

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,298
Dečki, Japanski benzinci i Talijanski dizelaši, i sigurno ne budete pogriješili.

Ja nisam vjerovao u talijanske dizele dok nisam uzeo goldonija... 3070 star

Uzeo ga sa 3000hrh sad ima 5003rh I pali bolje nego 1.9tdi u golfu. Kaže mi par ljudi da taj motor okreće 10 000rh bez problema.

Neki VM motor je unutra. 4 cilindra 70 konja...

Najnoviji postovi

Na vrh