• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,641
To sam i ja razmišljao. Znam da ih šogor skine na proljeće i vrati na jesen 😅🤣

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,079
Lako sad biti general poslije... nije bas da se.sam tak lako skinu vrata...ima.segere, nisu obicni panti...a opet.nije jos ljeto i +30°C...navecer padne na 10° temp...pa mi nije vise bas tak vruce...a popodne iza 3 kad sam se pocel sam se kuhal u kabini...
Da sam znal da bum ih potral bi ih ostavil doma...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,079
jako malo, imam na svim staklima one plastične plastične zatvarače, nznm jel to 10-15cm max....i kad je jako vruće nije dosta...pići mi sunce u kabinu i motor grije...kuham se... s time da sam ja iza preradio te plastične nosače i složio one plinske da mi se staklo puno dalje otvara jer ako je otvoreno staklo na te plastične nosače zakačim i s plugom i s tanjuračom...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,641
Pitam zato jel ja kad otvorim prednju i zadnju na goldoniju ko da ni neman kabinu.

Još je bolje jer krov štiti od sunca..

Najnoviji postovi

Na vrh