• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,689
Šumski unfal
I meni se IMT prikolica prevnula prije par godina, na blagoj neravnini, tamo gdje mi je krški pašnjak.
Potpalili smo odrezanu šikaru na kupove, imao sam pun IBC od 1000L vode, voda bila samo kao osiguranje.
Sjećam se išao sam u 2 sporoj i kontejner je samo sa lijeve strane prešao sa desne, prikolica se skroz preokrenula...šteta skoro pa ništa, samo malo savijena stranica.
Najvažnije, nitko nije stradao.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,874
Vozim traktor i prikolicu. Pretiče me motocikl Tomos sa prikolicom. Vraća se na desnu stranu, a prikolica sa desnim kotačem silazi sa asfalta i hvata bankinu koja je niža. Jasno istovar! Vozač na vrijeme stao.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,443
Ja sam više puta tako palio strojeve,ali mi se ne sviđaju baš te akumulatorske baš za taj posao.
Imam crnu parkside i plavi bosch,i palio sam vrtnu kosilicu,isto crko starter,ali nije ima bilo baš lako ,motor je 200 ccm cca 6 ks,a iam i jedna druga stvar one kad pustiš dugme zakoče,pa bi moglo biti i čupanja iz ruke
Zato uzmem elektičnu Iskru 720 w i okrene ko od šale,zadnji put sam palio 10 ks benzinac,350ccm,i okrenula ga je ko anlaser,a ona ima i slobodan hod,pa nema straha,jedino gedoru malo zalijepim selotejpom da mi nebi ostala na matici i onda ju dobiješ u glavu

Najnoviji postovi

Na vrh