• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,985
E. Upravo zato je seljak opravak bio.

Sa šelnom sam blokirao rukavac na osovini, a sa kukom koja glumi osigurač dodatno. Blokirao šelnu.

I onda se rukavac vrtio i strugao o kućište.

Da mi se ne ujede osovina 😂

There is method to my madness

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
888
Da bi ugradili drugačij tip lagera bilo bi bolje. ovi jednoredni kuglični malog premera, znase to očekivati. Da ugrade dvorednog il sodčkasti bilo bi odmah bolje. Al mi se čini, da problem je i,jer namota travo, podera semering i dođe havarija.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,993
Da bi ugradili drugačij tip lagera bilo bi bolje. ovi jednoredni kuglični malog premera, znase to očekivati. Da ugrade dvorednog il sodčkasti bilo bi odmah bolje. Al mi se čini, da problem je i,jer namota travo, podera semering i dođe havarija.
Nažalost zaštita je bitna. E sad tu je tako. Može se nešto i doraditi da to zaštiti. Ja lično nisam zadovoljan konstruktivnim rešenjem ugradbe. O tome sam pisao a onda su isla i neka negodovanja na moj komentar. Skoro sve strojeve koje radim takvi ležaji i kućišta mi nisu primjenjljivi. Imam svoje razloge. Valjke na roto malčeru radim ležaj u cijevi zaštićen maksimalno.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,376
ja sam imal slomljeni mali prst na nogi, sve plavo-ljubičasto-zeleno, jedva si obul čizme s kapicom, ali sam obul i išel isto drva cjepat...naravno da mi je pala cjepanica na tu nogu, i tresnula me taman pored kapice po tom dijelu di me najbolje bolelo...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,212
A što je najbolje, uvijek nosim radne cipele s kapicom, jučer mi se nije dalo obuti ih i eto vraga.

Na vrh