• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,064
Ja znam jednoga koji je s glavom spotrl skoljku. Dozival je jelene od muke prouzrocene alkoholom. Sva sreca pa je samo skoljka stradala, njemu nista nije bilo.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,193
Slikano prije 2 tjedna....mislil sam da dobro ne vidim. To je na mojoj ruti iz Nizozemske za Njemačku A44 autoput gdje se spaja sa A61. Svaki tjedan tud prolazim. Ipak je pukla, možda čak nedugo prije snimke jer nije još bilo nikoga od službi. Kasnije su zatvorili autoput. Sad sam hitil oko na portale, stvarno je pukla , hebemu miša, tak može i na autoput doleteti. 1000029295.jpg 1000029296.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh