• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,234
Slikano prije 2 tjedna....mislil sam da dobro ne vidim. To je na mojoj ruti iz Nizozemske za Njemačku A44 autoput gdje se spaja sa A61. Svaki tjedan tud prolazim. Ipak je pukla, možda čak nedugo prije snimke jer nije još bilo nikoga od službi. Kasnije su zatvorili autoput. Sad sam hitil oko na portale, stvarno je pukla , hebemu miša, tak može i na autoput doleteti. 1000029295.jpg 1000029296.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,444
Ma nije to niš…vidiš da je samo prelomljena.
Stala je kad su se pojavile vibracije (umbalans).

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,234
Ne kužim, ima valjda neki reduktor sile dok prejqko puše da smanji ( ili zaokrene lopatice na nož ), vjerojatno je bil prejaki vjetar. Tu, na tom dijelu, dosta ga ima...

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,555
Ma samo treba okrenuti smjer vrtnje od autoceste...ak i pukne nek leti na drugu stranu

Najnoviji postovi

Na vrh