• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,451
Ako se ne rijesi zasto je puklo varenje neće pomoći jer je i originalno puklo.
U ovom primjeru je neodgovarajući topling, nema zakretanja i pukne jer je opteregena samo jedna uska. 20260630_212845.jpg
Do ovog reza je bila ploča pa je pukla cijev 45/ 4 mm, zatim je dodato sa strane dbe ploče, pa je opet puklo i dodato odozgo i dole dva flaha da drzi, e kad više nije mogao topling pucati morala je uška. Da je ovako bila zglobna da sve tri uske trpe jednako nebi sigurno. To znam. Ovo je u pitanju moj mali brat ali on ne zeli moje savjete dok ne sjebe a onda se uhvati za glavu. Ovo drži vitlo 3,5 t krpan. 20260701_091008.jpg
Ovakvo zglobno čovjek ima na 539 i kači vitlo od 10- 12 t, svaki dan radi u sumi skoro 5g, nema problem sa uskama. Nema problem ni sa propinjanjem traktora. Ali to je neka druga priča.
Neznam kako to neko povari. Moja sanacija je čvrsća od prvobitnog stanja, da bi puklo mora da išcupa dio kućišta za 1 cm ispod ovog vara. 20260630_202347.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh