• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,878
Nek mi oprosti dragi Bog ali ovaj lanac za drugo nije ni bil.
Ja kad vidim ovak namotanu izolirku i na pol odljepljenu od sunca meni su odmah prsti ljepljivi i sedim se kletve i muke kad ju moram sa žica odmatati.... Kontam da si ti to naljepil kao zaštitu da ti farbu ne guli ali mene je odmah na to podsjetilo.

A blaženi aku alat i onaj ko ga je izmislil pa si možemo pomoči tam gde prije nismo mogli (y)

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,395
Imal je lanac zastitu...onu neku kao platnenu...i to se strgalo...pa sam onda izolirku nalepil...i bilo je sve ok...al sad je spletom okolnosti dobrih 8mj stajal bicikl na svim vremenskim uvjetima i izolirka je otisla...
Inace se redovno vozim i pazim bicikl ali sad je tak ispalo...pa je i izolirka otisla...
lokot je star 10god...al sad bum ga svakak zamenil...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,878
Ma sve pet, upala mi odmah u oko.

Inače, nekad je u PS-u pisalo da se u lokote i ključanice stavlja tovatna mast da bi se zaštitilo od vremenskih uvjeta. Znam, ključ je mastan.... ali valjalo je.
A kad sam ja bil balavec, jebi ga, mi smo ljudima u lokote i ključanice čačkalice gurali.... a jesu nas se nakleli ... ali mlado pa nije pamet do gornje glave dogurala... srečom smo se nakon par zahvata opametili ali i to malo nije trebalo biti, ali mož ga jebati kad je bilo...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,395
Podmazal sam lokot...al bas je kljuc bil los i puknul...u jutro sam bez problema zakljucal i odkljucal...jbg dogodi se...

Najnoviji postovi

Na vrh