• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike sa foruma u casopisima,oglasima i sl..

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Evo novi primjer, dajte prijedloge i žalbe :)

watermark1c.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Neznam svako ima svoje gušte,,,,ali šta nije bolje da jhe dole,,,u čošku negdje,,,,,,,,,,,....mada i ovdje dobro stoji,,,jedino se malo slabo vidi........

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Pa gledaj, stavim u ćošak, i taj netko osječe ćošak i makne natpis, a slika ostane super vidljiva, dok ako hoće da makne ovaj natpis morat će da makne kabinu :)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Pa gledaj, stavim u ćošak, i taj netko osječe ćošak i makne natpis, a slika ostane super vidljiva, dok ako hoće da makne ovaj natpis morat će da makne kabinu :)

onda bude novi fendt 939 kabrijo :weedman:

B

BAGERISTA

Guest

Istina,,,,,,,,puno teže za odradit,,,...
Neznam ni sam,,,za nešto je bolja ovako,,,a za drugo nije...pa sad,,meni osobno i ovo valja jer ne prekriva ili uništava sliku,,,,jedino bii trebalo stavit življu boju,,nek se vidi..baš radi tog micanja..

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ima u novom gospodarskom slika sa foruma. tko ju pronadje ima pice kod djurdje :mrgreen:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Sad sam malo švrljo po fejsbuku i vidio sam dvojicu likova koji imaju moga DF-a na svojim profilnim slikama 8) 8)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Sad sam malo švrljo po fejsbuku i vidio sam dvojicu likova koji imaju moga DF-a na svojim profilnim slikama 8) 8)

Imal je neki mali prije na FB mog Same-a na profilnoj, isto sam se malo začudio :)

Najnoviji postovi

Na vrh