• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike sa foruma u casopisima,oglasima i sl..

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
imao je JD-a,ali se opametio pa je sad dao moga DF-a :supz::supz:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Bio na predavanju o višestrukoj sukladnosti neki dan te ugledah 2 slike sa foruma.

Prate Vas ljudi sa svih strana. ;)

B

Bobo

Guest
Bio na predavanju o višestrukoj sukladnosti neki dan te ugledah 2 slike sa foruma.

Prate Vas ljudi sa svih strana. ;)

Tek sad si to vidio? jel nije bilo prosle godine kod vas predavanja ili jednostavno nisi isao?

Danijelova slika "kako ne treba orati" u blatu do koljena a druge se vise ni ne sjecam ;)

Ako opet bude organizirano to predavanje, napravit cu se pametan pa cu reci sto je bilo i zasto je kolega tako i u to nedoba orao ;) Pa nek si savjetodavci misle...

B

Bobo

Guest
Toliko cesto vidim moje stvari na njuskalu da se na to ni ne oglusujem... 2-3 lika prodavali poteznicu za IMT i svi jednu te istu sliku stavljali (ne u isto vrijeme, ali opet...) Drugi je prodavao poluautomatsku kuku s krizem, i opet moja slika (mislim da ju jos uvijek prodaje)

Takodjer sam vidio da se prodaje puno poznatih traktora s neke desete lokacije pa sam znao da su slike kradene.

Bio je neki balavac na drugom forumu koji se hvalio kako ima 549 a postavljao redom moje slike. kad sam dobio poziv da decka spustim na zemlju, otisao i rijesio to ;)

Slika moj 549 u oranju je objavljena u bjelovarskom "godisnjaku" sto li je vec. kolega prepoznao sliku pa mi poslao MMS da imam za uspomenu i tako...

Neki se mozda sjecaju mojeg neuspjelog pokusaja sjetve kukuruza odmah poslije skidanja uljane repice ali nisu uspjeli spoto je bila nezapamcena susa u mom kraju. postavljao sam slike na forum a neka zenska koja je pravila neku prezentaciju za UN mi poslala mail sa zamolbom da iskoristi moju sliku. Naravno da sam pristao ako mi pokaze prezentaciju kad ju zavrsi. Slika je takodjer predstavljala nesto deseto od onog sto bi trebalo biit al ajde, neka joj je sa srecom ;)

Cak se u Gospodarskom listu pojavila slika YTO traktora u sjetvospremanju s poljoinfo foruma. uslikao sam cjelu stranicu i poslao covjeku da vidi... ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Evo gore u oglasu se prodaje cisterna več par mjeseci, naravno slika mog IMT-a 565 i moje cisterne u polju ;)

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ljudi dragi sve su to mediji i kad jednom nešto stavimo gotovo je,svatko ima dostupnost,evo slučajno sam prošli tjedan prelistavao neki stari gopodarski list iz 10 mj. pošto ga ja ne kupujem i u njemu tema o stočnom sirku a kad tamo moj junior uz sirak ,piše arhiva iz interneta,a šta da se radi kad nas tehnika gazi:partyman::partyman:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Bobo ma jesam, ali opet sam registrirao slike ( da ne kažeš kako ne pravim ovaj forum više :p ) pa reko da podijelim sa Vama.

Druga slika je od tominog samea sa oltovim plugom.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Bobo ma jesam, ali opet sam registrirao slike ( da ne kažeš kako ne pravim ovaj forum više :p ) pa reko da podijelim sa Vama.

Druga slika je od tominog samea sa oltovim plugom.

Jadan moj SAME... Stalno ga vucaraju uokolo... Kaj sam već nešto zgriješio :)

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
Tomin Same ko i bobin 549,
dečki hebali ste ježa kad budete prodavali strojeve, biće, a znam te traktore, non stop su po njuškalu, novinama, nevalja to..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
A nečiji su i opjevani :icon_kidra:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=WKl6r174Luo[/YT]

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
Neki dan listam moslavački list i naiđem na petrokemijin tekst o kultivaciji i bolje pogledam ono slika od člana marko93:mur:

Najnoviji postovi

Na vrh