• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Misle si policajci: ''e da imamo ovakav stroj za hvatanje kriminalaca........'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
evo jednog ljepotana iz mog kraja... :D

DSC00490.jpg

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
nije,nema on takih novih pila...ovaj je iz Siča,selo od Kapele prema Savi.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,647
vidjeh sada neki dan mislim u utorak u čipovcu taj traktor i tu prikolicu

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
ma da,iz lipovca ti on stalno vozi taj kamen,nasipa puteve...a i vozio je za kalcizaciju.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
eh,koji točno model ne znam,znam da je serija 7030...da,radi pikove table...ma više manje ima sve johnnye.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
znači cijena mu je nekih 14000 eura...puno,s obzirom da su mu čak i vanjski retrovizori u dodatnoj opremi!

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Ne znam gdje mi je cjenik i katalog :( Mislim da je start cijena 2wd oko 26000eura + pdv. Samo je rok isporuke nebulozan, ako bi ga danas naručio, dobio bi ga možda u ožujku :(

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
marko, super ti je onaj JD. stvarno dobro izgelda!! koliko ima rs?

Najnoviji postovi

Na vrh