To je 65KS mislim, ali nisam 100% siguran. Vidio sam takvog u Gudovcu sa kabinom koje bolje da nije bilo jer je puna rupa i puše na sve strane.ŠANANA kaže:Jel to kod Novocommerc-a ili su to nečiji privatni traktori :scratch :scratch
Koliko je ks taj 5403 :?: :?:
Pa ti onda samo za tu kabinu s kljimom moraš onda odvajat od ustu 5 godina da bi se hladio u traktoru. Neka, ja bi bio zadovoljan i s onom polukabinomMarko355 kaže:
Znao sam!! Izgleda da se Bobo prevario, ipak je on stručnjak za IMTŠANANA kaže:Evo sad sam našo, piše u Agroglasu, kad je bio u ponudi u Novocommercu da je točno 65 ks :!: :!:
Bobo kaže:Odgovorno tvrdim da je 5625 bolji traktor od bilo kojeg Rusa 82, ili sonalike 90 ili kojekakvih kineza. Polovne i izganjane traktore da ni ne spominjem. a cjenom je i vise nego konkurentan.
Ta serija xx25 ima tri grupe po tri brzine i maksimalna brzina mu je mislim 31km/h. Slažem se da je to sasvim dovoljno za rad, ali kad se već daju toliki novci (mislim da je 91KS bio 26000 +PDV) onda treba gledati i na brzinu u transportu. Motori su navodno od neke starije serije (znači original John Deere), ali se traktori sastavljaju u Meksiku.Bobo kaže:JD 5625 i 5725 bih bez da trepnem kupio prije nego bilo koji drugi traktor, ali to sam samo ja. Mjenjacu nista ne fali, jer se radi o traktoru koji ide 30km/h dakle, ima se dobar izbor brzina za POSAO. da nije za transport govori sama cinjenica da u ponudi nema kompresor, ni uljni izvod za kocnice, a uz traktor se dobije samo donja poteznica... 5x25 serija u vecoj opremi moze imat 12+12 mjenjac ili 24+24, ali to je koliko znam samo na traktorima Made in USA...
Odgovorno tvrdim da je 5625 bolji traktor od bilo kojeg Rusa 82, ili sonalike 90 ili kojekakvih kineza. Polovne i izganjane traktore da ni ne spominjem. a cjenom je i vise nego konkurentan.
Sjedio sam u Gudovcu u 5625 i jako sam se za taj traktor zagrijao i kad se bude kupovao novi traktor, ako bude u ponudi, bit ce bas 5625.
Takodjer sam reko Baji da mi posalje ponudu, al od toga nista... profesionalno, nema sta