Sa ovim se slažem.Ako imaš dobrog sjekača pila bilo koje marke je dobra pila,ako neko ne razumije razumjet će...:icon_winkle:
bravo Ličanine...vidi se tko razumije....
Sa ovim se slažem.Ako imaš dobrog sjekača pila bilo koje marke je dobra pila,ako neko ne razumije razumjet će...:icon_winkle:
@oficir nisi u pravu sta se tice mjesavine ja imam stihl 070, 051,041 i ms 170 i sve dobivaju 4%mjesavinu i nemam nikakvih problema ni s paljenjem ni s snagom ni sa dimljenjem, meni je dolmarova flakserica zaribala jer po upustvu je pisalo 2% mijesavina od onda samo 4% ili vise kaj ima vise ulja malo vise dimi i mijesavinu kad napravis potrosit u sto kracem roku najkasnije 6mj od radenja mijesavine ili ponovo malo ulja u nju!
@oficir nisi u pravu sta se tice mjesavine ja imam stihl 070, 051,041 i ms 170 i sve dobivaju 4%mjesavinu i nemam nikakvih problema ni s paljenjem ni s snagom ni sa dimljenjem, meni je dolmarova flakserica zaribala jer po upustvu je pisalo 2% mijesavina od onda samo 4% ili vise kaj ima vise ulja malo vise dimi i mijesavinu kad napravis potrosit u sto kracem roku najkasnije 6mj od radenja mijesavine ili ponovo malo ulja u nju!
Decki ja kupujem husqvarnino ulje za mjesavinu. Original pakirano za 5 litara bentina. Ispada 2% mjesavina. Prije dok sam koristil inin dvotaktol radil sam 4%. Jednom prilikom su mi u servisu vanbrodskih Yamaha motora rekli da ako tocim dvotaktol stavim 4%, a kvalitetnija uvozna ulja 2%.
Sve ja kuzim da bi mi bilo lakse radit s nekom novijom motorkom koja je laganija i sve al ja necu sad ic uzimat drugu motorku dok me ova sluzi i dok radi kako treba necu ic uzimat bilo sta kad cu kupovat drugu motorku kupit cu glanc novu i da sam miram bar jedno vrijeme a sta se tice mijesavine ako zadnjih 15-tak godina nisam imo problema s 4% nece ga bit ni dalje mijesavina 4% ostaje za moje robijaske motorke:cool2::
Ti bi mogel mozda nac dobru rabljenu za max 3000kn .
A nove su oko 8000kn.:=
vir
Inin mora ici 4 posto jer je nekvalitetno i rjetko a yamaha svi vanbrotski dvotaktni idu na 1 posto ni vise ni manje al njihovo ulje i to vam pise sa zadnje strane poklopca pente kod yamahe vise posto ulja drasticno smanjuje okretaje i brzinu.
Yamaha 20 ks 1998 godina pise na njoj 2% Imam je tak sa sam siguran.