Čovjek je legalist: poštuje ono kaj mora i gdje mora. Ne vidim u tome problem.
ZJ, evo ti pa vidi i drugog legalistu u avionu.
Postavlja on neke slike kako s obitelji hoda po trgovinama bez maske, (tamo prije sam postavio, se slikao s Kulušićem "bez maske"), hrabar i jak dečko, taj naš dični euro zastupnik (pitam se samo tko ga je izabrao
):
A vidi ove "svece", kao da su došli u ZG na prosvjed iz vremena Robin Huda, naročito ovaj desni, jadan sav je propao od zla u HR. Ja na svoja uha ih nisam čuo, ali piše da su navodno prozivali Papu, hajde papa smijeni nas, tako nekako:
A vidi ovo kako se sve događa to "spontano":
I za kraj samo da napomenem da sam primio ne jednu nego nekoliko poruka na svoj mobitel, kao za jednu katoličku organizaciju, od jednog od pristalica "te anarhije", iz V. Gorice je... Računao je da sam mu prikladan za "instruirati me i pozvati me na dolazak iz dva smjera...".
Poznajemo se godinama, a nimalo me ne pozna. Pa baš mi je naletio dok sam imao vremena detaljno mu odgovoriti na sve, jer sam sjedio i kuhao rakiju. Čak me i opomenuo da ne cugam previše, mislio je jadnik da sam pod parom, pod gasom, nema veze, samo još jedna njegova prevelika zabuna i zabluda. Nije računao da ja možda sam mislim svojom sijedom glavom, a niti ne ovisim o izdašnim donacijama i dotacijama kao on i mnogi takvi, a niti sam primao usprkos naše troje djece ikakve milostinje, ili dječje doplatke.
Bilo bi bolje da je sve to samo naš ružan san, ali nije, to je naša ružna stvarnost.