• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kak drmator Muha ne dozvoli da trkeljamo tamo o.... :cry:
Evo jedan video o samozaštiti ili provjeri mirisa!
ZJ kak provjeravaš mogućnost šnjofanja?:hahah:

Ma krivo si ti to povezao - to ti je najnoviji antivakserski lijek protiv korone "dva u jedan" - komercijalnog naziva "ubojiti prdac" - ubija koronu i dezifincira u isto vrijeme i veoma je važno uloviti ga u šaku i odmah ga po detonaciji razmazati tamo di virus napada - usta, nos i oči. Ajd, oči su kod "ubojitog prdca" malo u opasnosti zbog mogućih nuspojava žmirkanja od iritacije pa se zbog izbjegavanja istih preporuča da ga se nanese samo na usta i nos, a onda sa dva - tri lagna zamaha dlanom prema gore laganim na taj način stvorenim povjetarcem popratno djelovanje uputi gore prema očima.
Ni ti to ni tak loše, ali i to ima svoju cijenu ko i cjepivo, iako bitno nižu - jedno cjepivo košta oko 100 kn pa puta dva ili tri, a za "dva u jedan" za grah - najbolje onaj krupni tetovac - za jednu kilu 50 kn, i kila ti je dovoljna za dvije doze "ubojitog" - pola kile sada, a pola kile za pet tjedana, i onda si godinu dana zaštićen od korone, eto, nije skupo, za svačiji je đep, a za godinu dana kad bu se javila opet potreba možda suša ne bu napravila rusvaj u poljoprivredi i cijenama graha, pa bu možda kila, ko i obično, vrnula se na 30 kn. Za dvije doze, naravno.
Ni to ni mala ušteda - 100 kuna ili 15 kuna po dozi. :)
Sam, sad ima tu jedan problem kojeg treba pod svaku cijenu izbjeći - ne dati da ovo slučajno vidi HZJZ - čim skuže da "ubojiti" štiti od korone, skužili budu kolko para bacaju u vjetar za cjepivo po sto kuna doza puta dva ili tri puta, a za grah treba upol i više puta manje. Pa nas sve našopaju sa grahom tetovcem ili čak i zelenčekom ili šarenčekom one koji ne žele degustirati tetovca jer su čuli da je tolko učinkovit da čak kožu na dlanu pali kao nus pojava...........a di bi onda hitna stigla frbantom povijati toliko dlanova, to budu redovi ko na američkim rasprodajama, dan prije si budu ljudi nosili jastuke za ležanje i flaše za uscati se u njih, jer ak odu iz reda više u njega upali zbog bijesa svjetine koja bu masovno pristizala sprženih dlanova ne budu ušli.

Vidiš kak ti ne možeš sagledati širinu problematike jednog prdca? :)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,951
Grah moram kuhati dva puta jer me kresne migrena pa to dugo traje.
A to ti je kod današnjih vraštva. Ak ti smeta onda doktor prepiše neko drugo vraštvo.
Umjesto graha uzimam kestem sa tudumom! :unsure:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Grah moram kuhati dva puta jer me kresne migrena pa to dugo traje.
A to ti je kod današnjih vraštva. Ak ti smeta onda doktor prepiše neko drugo vraštvo.
Umjesto graha uzimam kestem sa tudumom! :unsure:

Ma kakvi, to je preslabo.
Onda pojedi pet jaja napol pečenih napol sirovih petnaest - dvadeset dana nakon kaj im je istekel rok trajanja pa budeš odmah iskoristil zdravstvo i za previjanje dlana i za kaj ti izlječe salmonelu.
Nisi valjda bedast da sam stalno plaćaš zdravstveno a da te oni ni za kaj ne liječe.
Ak se plača, nek nam za to nekaj i daju.
Ak treba, mi bumo i mišomora spili, a onda im se budemo cerili ispod oka dok budu trošili na nas kaj nas izlječe. Ionak nas liječe s našim parama a ne sa svojima.
Haug.

:)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,951
Svako znanje ako se ne podijeli sa drugima je mrtvo znanje. ;)
Je, al to se brzo zaboravi i onda su svi pametniji od tebe!
Ja sam bil takav, ali kontra! Objasniš pa nek drugi dela! :hahah:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Čovjek je legalist: poštuje ono kaj mora i gdje mora. Ne vidim u tome problem.
ZJ, evo ti pa vidi i drugog legalistu u avionu.
Postavlja on neke slike kako s obitelji hoda po trgovinama bez maske, (tamo prije sam postavio, se slikao s Kulušićem "bez maske"), hrabar i jak dečko, taj naš dični euro zastupnik (pitam se samo tko ga je izabrao :cry: ):
sincic-maska.jpg
A vidi ove "svece", kao da su došli u ZG na prosvjed iz vremena Robin Huda, naročito ovaj desni, jadan sav je propao od zla u HR. Ja na svoja uha ih nisam čuo, ali piše da su navodno prozivali Papu, hajde papa smijeni nas, tako nekako:
9b0b39fdcf854c96a78211decc8df2e9.jpg
A vidi ovo kako se sve događa to "spontano":
Sve je spontano.png
I za kraj samo da napomenem da sam primio ne jednu nego nekoliko poruka na svoj mobitel, kao za jednu katoličku organizaciju, od jednog od pristalica "te anarhije", iz V. Gorice je... Računao je da sam mu prikladan za "instruirati me i pozvati me na dolazak iz dva smjera...". Poznajemo se godinama, a nimalo me ne pozna. Pa baš mi je naletio dok sam imao vremena detaljno mu odgovoriti na sve, jer sam sjedio i kuhao rakiju. Čak me i opomenuo da ne cugam previše, mislio je jadnik da sam pod parom, pod gasom, nema veze, samo još jedna njegova prevelika zabuna i zabluda. Nije računao da ja možda sam mislim svojom sijedom glavom, a niti ne ovisim o izdašnim donacijama i dotacijama kao on i mnogi takvi, a niti sam primao usprkos naše troje djece ikakve milostinje, ili dječje doplatke.
Bilo bi bolje da je sve to samo naš ružan san, ali nije, to je naša ružna stvarnost.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Možda ulazim u debatu ali evo pitat ću jeli netko od vas gledao film "ŽIVOT SA STRICOM "

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ima mjesta za sve. Ali dobro je malo raskrinkati obične lažove, licemjere, nametnike - koji samo podlo i nisko iskorištavaju suviše nizak prag tuđe pameti i intelegencije. Sad su oni legalisti, ma nisu oni su zlo društva, koristoljupci, huškači i korisni samo samima sebi. Dok zagusti oni su u mišjoj rupi, pod stolom, a dok se dijeli pekmez i med, prvi su u redu da umoče prste.
Svaka čast svakom poštenom čovjeku, seljaku, radniku, intelektualcu - kolakušići, sinčići i slični su dvolično društveno zlo. Fratri koji su odjednom veči vjernici od Pape - što tu nije poremečeno, sve je poremečeno u tome, sve.
Ima mjesta za sve, ali dobro je znati i drugu stranu lažnih njihovih profila.
Lijep dan i puno smijeha vam želim. 🙂

Najnoviji postovi

Na vrh