Ima mjesta za sve. Ali dobro je malo raskrinkati obične lažove, licemjere, nametnike - koji samo podlo i nisko iskorištavaju suviše nizak prag tuđe pameti i intelegencije.
Cijenjeni kolega plus, točno tako, slažem se s vama, prije koji dan pita me čovjek, jesam li cijepljeni, kažem ne i nastavljam svojim putem, ne želeći ući u rasprave, a on meni govori da zna on ovakve kao ja, i da sam ja i ovakvi protiv društva i države i ustavno pravnog poretka, da ne volimo ni državu ni narod, a on je bio minhenska bojna, dok je moj otac išao na položaj, sjećam se ko jučer kako me mati drži za ruku i plače za njim dok odlazi na front u akciju Maslenica, naj krvaviju bitku domovinskoj rata, eto imao je sreću vratiti se kući živ, a mnogi nisu nažalost, i sad mene i oca netko naziva da nismo patrioti, da smo zaostali, nazadni, glupi,a vidiš ja ipak mislim da ima mjesta za sve nas u društvu i državi jer imam takav odgoj i takvu vjeru, a njegov bog je ego inteligencije, ego ljepote, ego materijalnog stanja,i misli da je dovoljan sam sebi.
I zapamti kolega plus uvjek će se raju koristiti za naj gore i naj strašnije stvari, jer ljudi vole biti ovisni, a ne neovisni, kompletno društvo pati od štokolmskog sindroma.