• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,214
Ima mjesta za sve. Ali dobro je malo raskrinkati obične lažove, licemjere, nametnike - koji samo podlo i nisko iskorištavaju suviše nizak prag tuđe pameti i intelegencije.
Cijenjeni kolega plus, točno tako, slažem se s vama, prije koji dan pita me čovjek, jesam li cijepljeni, kažem ne i nastavljam svojim putem, ne želeći ući u rasprave, a on meni govori da zna on ovakve kao ja, i da sam ja i ovakvi protiv društva i države i ustavno pravnog poretka, da ne volimo ni državu ni narod, a on je bio minhenska bojna, dok je moj otac išao na položaj, sjećam se ko jučer kako me mati drži za ruku i plače za njim dok odlazi na front u akciju Maslenica, naj krvaviju bitku domovinskoj rata, eto imao je sreću vratiti se kući živ, a mnogi nisu nažalost, i sad mene i oca netko naziva da nismo patrioti, da smo zaostali, nazadni, glupi,a vidiš ja ipak mislim da ima mjesta za sve nas u društvu i državi jer imam takav odgoj i takvu vjeru, a njegov bog je ego inteligencije, ego ljepote, ego materijalnog stanja,i misli da je dovoljan sam sebi.
I zapamti kolega plus uvjek će se raju koristiti za naj gore i naj strašnije stvari, jer ljudi vole biti ovisni, a ne neovisni, kompletno društvo pati od štokolmskog sindroma.
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,708
Viduka OPG, ja sam nastojao pokazati "dvoličnost likova" u koje se neki u zadnje vrijeme korona histerije kunu kao u svete krave i naturaju nama drugima nekakve njihove istupe skoro pa kao novo Sveto pismo. Nije li zaista smiješno vidjeti ih kako su u avionu pokorni i manji od makovog zrna s maskom na licu, a onda se u ZG na trgu fotografiraju bez maski kao nekakvi nadnaravni heroji? Da su baš takvi mudonje letjeli bi u avionu bez maske, ili bi iz Brisela doma radije išli pješke, samo da pokažu koliki su frajeri. Kolega ZJ je Kulušića nazvao legalistom - legalistom čega (drpi što možeš, zavadi pa vladaj, tako nekako). Oni su zlo i loše su političke spodobe.

Ne sječam se da sam bilo kome od forumaša, ovdje na forumu, ja u takvom kontekstu "sudio" za patriotizam ili ne patriotizam, ako jesam molim slobodno sve te moje "prijestupe" grupiraj i istakni da poberem zasluženu kaznu. Ako sam u tome pogriješio pristajem na svaku sankciju.

Ali i dalje ostajem na svojem stavu, da su ona tri fratra sa slike, krščanski miljama daleko od bilo kakve mogućnosti da na napisani način prozivaju Papu - ako nisi pročitaj kako je to bilo opisano u Jutarnjem listu. Ti fratri kao da žele biti neovisni od sadašnjeg Pape - pitam se zašto im ne odgovara kao vrhovni poglavar, kakav bi to njima i njima sličnima više odgovarao?
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,708
Teško je u ovom trenutku znati da li je ovo sve što nam se događa više smiješno, ili tužno, u svakom slučaju ja s ova dva linka zaključujem svoj doprinos, ma kakav on da je za Vas bio. Ovo su "slike" prevrtljivosti našeg društva:


Zaključke prepuštam Vama, a od moje strane srdačan pozdrav.
 

Najnoviji postovi

Na vrh