• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Definitivno sam Škodu prekrižil kao marku koju bi kupil...

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Koga vraga non stop guraju te osobe nami pred nos. Kak im ni jasno da mme boli briga kaj oni delaju, nek se drže za ruke dok šeću ulicom, čak sam i da mogu posvojit onu jadnu djecu iz domova za nezbrinutu djecu. Nek se žene. Al konstantno bombardiranje sa njima me sad već smeta. Filmovi, povorke posvuda. Nije im Zagreb više dost, počeli su Split, a budu i druge gradove. Kako možeš bit tako glup da ne vidiš da normalne ljude uopće ne interesiraš...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Zakaj, pa ona nije punokrvno Dojč vozilo?
Radi pederluka, i pogrešnih postavki.

Nemam ja nikaj protiv njemačkih auta. Novi su (mi) preskupi, rabljeni precijenjeni.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Taj Adam je sve više neg njemački... Školjka je Fiat Grande Punto, GM motor, gume francuske :ROFLMAO:🤭
Šalim se, Corsa je OK auto, makar je njemački ;)
A i bil je po dobroj cijeni ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Corsa je OK auto, makar je njemački
A znam, čim je tvoj ;)
Kak i meni moj 🤭🤭🤭

A i bil je po dobroj cijeni ;)
Taj dio znaš da jako dobro znam jer sam u to vreme bil upoznat sa svakim detaljom oko te povoljne kupovine i nedostataka koje si naknadno na njemu našel.
A služi te vjerno več godinama :ppozdrav:

Na vrh