• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kad prođe sve 🤔 na fasadi mu (mojem susjedu, prošle subote :ROFLMAO: ) samo trag ostave:
IMG_20220814_084953.jpg
Cijelu su mu noć, na momačkoj večeri lijepo svirali i pjevali 🎶🎶🎶, a prije nego su se s njim oprostili, ovako su mu fasadu ukrasili.
Ja dodajem ovu pjesmu, dobar je naslov...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nije slika, već pokretne slike:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
"Danas sam bil u raju"

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
Koga vraga non stop guraju te osobe nami pred nos. Kak im ni jasno da mme boli briga kaj oni delaju, nek se drže za ruke dok šeću ulicom, čak sam i da mogu posvojit onu jadnu djecu iz domova za nezbrinutu djecu. Nek se žene. Al konstantno bombardiranje sa njima me sad već smeta. Filmovi, povorke posvuda. Nije im Zagreb više dost, počeli su Split, a budu i druge gradove. Kako možeš bit tako glup da ne vidiš da normalne ljude uopće ne interesiraš...
to ti je isto kao komunizam i fašizam. nitko nije htio niti komunizam ili fašizam. i tako je krenuo drugi svjetski rat. danas kinezi rusi i muslimani ne žele ni čuti za lgbtq. zapad to gura dosta jako. za afrikance neznam ništa ali mislim da njih to baš i ne zanima.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Dedo!?
Na drugom mjestu pišeš kak ti hidraulika ne valja, a sad stvaraš problem u kući! :unsure: 🤭

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Dedo!?
Na drugom mjestu pišeš kak ti hidraulika ne valja, a sad stvaraš problem u kući! :unsure: 🤭
V drugom postu je zavaravanje protivnika. Možda ko pošalje svoju k meni na sigurno🤭

Najnoviji postovi

Na vrh