• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Zato kaj nebi bili inžinjeri krivi🤭to je tak, oni tam nacrtaju i to je to, u praksi je to drugačije 🙂ovo je primjer toga.
Izvođač se mora držat skice🤭

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
to je zato kaj inžinjeri ne izlaze na teren...tak su kod mene projektirali most i pristupne ceste, danas se ljudi križaju kad to vide u praksi...a na papiru je bilo sve super.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kod mene su napravili da imam cijevi za grijanje fi 600 a te cijevi moraju iti kroz tregere 40cm koji su po krovu🤭de su oni od inžinjera.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Zakaj izvođači? Neko je napravil šablonu za ankere 🤔
Pitanje jel su oni koristili tu šablonu ili su samo popikali te ankere u beton. A postavljanje u vagu ko da tražiš da zna litanije na pamet.
Baš se s takvim poslom bavim na poslu. Prije su nam niskograđevinci "odrađivali" taj posel, al više ne. Oni kopaju i postavljaju šalung, a mi idemo na betonažu. Ne mlatiti bez veze

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Godinama sam bil na niskogradnji ,tak da ne mlatim bez veze. Pikati ankere od oka je smiješno. Da,i poznam na vaservagu. A to kaj je "inžinjer"dal jednu šablonu,a stupe naručil druge,nema veze sa izvođačem betonaže.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Je smiješno je to na oko raditi, zato smo im se i smijali kad su morali štemati temelj i raditi novi, jer gazda nije dal da ovak izgleda

Najnoviji postovi

Na vrh