Podržavam, ne znam uopće o čemu se radi, dobro je što nemam nijedan perač mozgova odnosno TV u kući. Internet mi je primarno za posao i edukaciju.Koliko se ja sječam, prije desetak dana je zatvorena jedna tema, a zbog politike, pa evo gdje su sada moderatori, admini, pa i ovo je političarenje....
Svaka vam čast, ali ne znam po čemu se TV razlikuje od smartfona koje svi imamo pa čitamo sve moguće portale. Isti drek da prostiš...Dobro da nisam jedini koji ne posjeduje TV... Nemam ga već 16 godina i tako mi je lijepo 📺😁
Mobiteli su još tri puta gori od tv-a.Ne mogu kliknuti X kad vidim pedere, lezbe, rodno nedefinirane i šta ja znam kakve sve ne moderne gluposti. Prebaciš program, a ono još gore..
Velika je razlika. TV programira tebe jer ne zove se bez veze TV program, a mobitel ti sam programiraš kako hoćeš. Ne, ne čitam portale niti koristim društvene mreže. A onaj tko želi priskuškivati, može to na x drugih načina osim mobitela.Svaka vam čast, ali ne znam po čemu se TV razlikuje od smartfona koje svi imamo pa čitamo sve moguće portale. Isti drek da prostiš...
Rekel je moj susjed: bolje se triput ženiti, neg' jednom vmreti
Šipak. Sve je krenulo nizbrdo otkako je ovih smartfona. Tko kaže da nije ovisan o njima neka ga tjedan dana ostavi. A velika je zabluda i da sa mobitelima sam biraš sadržaj. Možda jesmo 10% a ostatak za koji misliš da je "razbibriga" i ubijanje dosade se vrši ispiranje mozga i punjenje glave kojekakvim glupostima.Velika je razlika. TV programira tebe jer ne zove se bez veze TV program, a mobitel ti sam programiraš kako hoćeš. Ne, ne čitam portale niti koristim društvene mreže. A onaj tko želi priskuškivati, može to na x drugih načina osim mobitela.