• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
6bdd9736dfcc59c55a0286cba93c4040.jpg

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Danas sam imal prekapanje po papirima i nađem OVO -
ZAKLETVA.jpg
[/url]screen shot[/IMG]
Ah.... To je bila vojska, a ne ovo danas.... Mogao bi ja svašta napričati o ovdašnjoj vojsci.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Kaj tebi dio tvoje povjesti spada pod smješne slike?
Prije bi išlo u temu što smo radili danas ili nekada davno.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
No dobro, imaš praf !! Malo sam si gtuntal kam da to prikeljim, a nije mi se svidjelo otvarati novu temu pa sam to stavil ovdje gdje već ima slika. Al definitivno si u pravu i :icon_pray:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Moš mislit kak ja vjerujem u to .... Isto ko i u to da buš za 4 tjedna napravil vojnika od dečeca il deklice..... Joooj bolje da ne pričam o tome. Prisluškuju me !!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
e jebi ga , treba im prodati uniforme , kacige , puške , žnjirance , pastu , čizme , benzin , hrana , plahte , srat papir , municija , gume , prisega , hoteli , večere , ..uf ..nadalje vojarne treba pogleatiti , stolarija , izolacija , certifikati , filtri za vodu , porta , telefoni , posjete , žarulje , radijatori , kotlovnice, plin ...to nas bu dosta koštalo

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
E da je samo to !!? Ima tu jedan puno veći problem, ali ...:x:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,792
e jebi ga , treba im prodati uniforme , kacige , puške , žnjirance , pastu , čizme , benzin , hrana , plahte , srat papir , municija , gume , prisega , hoteli , večere , ..uf ..nadalje vojarne treba pogleatiti , stolarija , izolacija , certifikati , filtri za vodu , porta , telefoni , posjete , žarulje , radijatori , kotlovnice, plin ...to nas bu dosta koštalo

To sve (barem ovu skuplju večinu. Uniforme, kacige, puške, hranu .....) proizvode hrvatske firme i ta sva lova ostaje doma i zapošljava našeg ćovjeka i drži ga doma.
A razbežali se budu i da tri godine služe....

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa ne znam baš ..ili ja gledam predalko ..nemamo pamuka , čelika , bakra , nafte , plastika upitna , hranu ionak uvozimo pa nebtno jel taj jede doma ili u vojarni .
Sigurno da ima prostora za domaču industriju , ali to je pretakanje iz šupljeg u prazno ako se ne dogodi izvoz

Najnoviji postovi

Na vrh