• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Jel ovo naš kolega forumaš ?
haha " Gogo, jesi to ti ? "
gogo.jpg
[/url]print screen windows xpcertificity.com[/IMG]

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Taj je luđi od mene. Ja sam jedanput napravil oko 80-85 km (u oba smjera) uz prosječnu brzinu oko 23-24 km/h . Doduše bez krova nad glavom. Nije to baš ugodno, pogotovo na lošijem asfaltu.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ja sam ujutro otisao za Puscine autom i vratio se navecer u 6 s traktorom. Oko 600 km u oba smjera. Ide to kad se ne staje puno.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Ne tvrdim da se ne može. S novim udobnijim traktorima može se vjerojatno i bez većih problema, ali sa starim poput ovog iz članka, nije baš ugodno. Pogotovo 9 dana za redom.

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Moj tetak je za 9 dana otisao pjeske iz Zagreba u Medjugorje u 70 godini a kamoli se nebi vozio 9 dana

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,481
Iwanho, pa svakak je ugodnije nego biti cijele dane s traktorom na polju.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Nisam siguran, ali možda se i varam. Iako jako volim vožnju traktorom, ne dopada mi se kaj moram biti kod brzina preko 25 km/h koncentriran (neravnine na cesti) ko da vozim auto preko 120. Prvi dan bi se sigurno guštal, ali poslije 3., 4. bi sigurno bilo sve manje gušta. Kad bi barem imal suputnicu(ka), bilo bi puno lakše, ali sam 9 dana, :icon_scratch: ne fala. :(

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,481
Pa zato se ne voziš sa svojim brzohodnim brundalom, koje uspavljuje, već s onim kaj ide tok, tok... tak da ti ne treba suputnik :)

Na vrh