• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ovo je vise tuzno

79c7ffb6c3fda302f5f2200a3abe7d6e.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
što da ne , ja sam prije malo , dok sam bio par godina lakši povremeno istovarivao šleper liku kaj j ima zoo trgovinu .
sjeno , slama , piljavina za pišanje ..i još desetke artikla koji kod nas završe spaljeni na njivi ili završe na gnoju
kamenje z akvarije ..

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Za njih nista ne kazem. Svaka cast na poduzetnosti. Uostalom vjerovatno je ta psenica i uvezena iz Hr pa su otpad iz mlinova lijepo zapakirali i prodali nazad.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
hm..nisam napisao , taj šleper s sjenom , slamom , piljevinom i kamenjem za akvarije je dolazio iz italije

Posljednje uređivanje od moderatora:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Za njih nista ne kazem. Svaka cast na poduzetnosti. Uostalom vjerovatno je ta psenica i uvezena iz Hr pa su otpad iz mlinova lijepo zapakirali i prodali nazad.

N.H. jel to ti stvarno misliš da mi neznamo ništa proizvoditi osim viceva o Muji i Sulji,, pa i mi nečega radimo i proizvodimo,, a to što vam neko iz Širokog,, prodaje osim Gospe,, i vašu pšenicu,, to je trgovina i biznis,,,
U Bosni imamo vode više negoli Švicarska,, a masa se uvozi iz Hrvatske,, i to je trgovina i biznis,,, znači nekad treba nekome i prodati muda pod bubrege,,,,

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako mogu stati u obranu , makar se zna on sam braniti nije on mislio da bosanci ne znaju dalje od vica , nego je sramota od države da to dozvoli, isto kao i za vodu u kontra smjeru .

kako kažeš muda preskaču granicu ko da su od gume , prepakiraajse i vračaju nazad , baš me zanima gdje završe svi ti bubregi , xd

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Tko vam je kriv kad svako zrno predate u mlinove pa za božić kupujete pšenicu u trgovinihttp://poljoprivredni-forum.com/images/smilies/icon_weed.gif

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597

Nemam sta dodat...

Da budem iskren, predao sam 150 tona, a za Sv. Luciju nebi imao sta posijat da mi nije ostalo sjemenske psenice [emoji1]

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Zna se da nisam Katolik,, al živim u mješovitoj sredini,,, i ponosim se!!!!
Svake godine sijem malo pšenice za svoje potrebe,,, i svake godine sad pred Božićne blagdane podjelim prijateljima( koiličina nije bitna),, te pšenice,, a ta pšenica je oprana i osušena,, oni je traže da prave to posno jelo,, ovdje se zove "Keške"
znači domaće pile koje se sprema u kuhanoj pšenici,,,
Nažalost,, svake godine sve je tog manje i manje,, stariji odlaze na nebo a mladi odlaze na zapad,,
,, puknuti,, sam si reko da je problem države,,, nažalost,, mi imamo zemlju,, al nemamo države

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
E keške, susjedi bosanki sam uvijek davao psenice pa sam dobivao gotov proizvod nazad. Nazalost toga ima sve manje kako i kazes...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Da ti mladi objasni [emoji1] Zrno se natopi i izgnjeci, a pile se posebno skuha i odvoji od kosti. Nakon toga se kuha zajedno psenica i piletina. Otprilike to je to.

Na vrh