• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Ovakvih majstora nama fali na forumu, takvima skidam kapu. Naklon do poda.
Bilo bi dobro da se na neki način dojde do gospodina i da mu se veli da se uključi u forum, on sigurno ima rješenja za sve. Njega sigurno ne muči jel je ključ 13 bolji od cijevastog 24.
Ekipa sa Krešo snimaj show su ga slučajno otkrili.
A o tome kaj on stvara i dela vidi se iz priloženog videa.
Samo se bojim da nije zaštitil projekt, jer iza svakog čoška vrebaju hijene da nekaj mazneju, bilo bi žalosno da mu neko mazne to, to su noći i noći neprespavane, mjerenja, brušenja, preciznih varenja. Spajanja sklopki, raznih sklopva struja i elektronike ugrađeno u to. Nacrti, tlocrti i neznam kaj sve, al najbolje pogledat video i uvjerit se u to čudo tehnike, jedan jedini na svijetu sa takvim mukocrpnim izumom. Još jedanput svaka čast gospodinu na tome. To je pravi majstor i znanstevnik.



Edit:
Bolji link

 
Posljednje uređivanje:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Nije u potpunosti isto, ali je vrlo blizu. Fali jedna kosina i zavari. Krajevi trebaju biti na mjestima da se u određenom položaju dobije privid da se gornji i donji dio sučeono nastavljaju.
Originalna fotka je fotošopirana, vidi se nagli prelaz visine tamnijeg dijela cijevi.
 

Najnoviji postovi

Na vrh