• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,398
Da, baš...
A kaj je to femicid?
Po čemu je žena "vrednija" od muškarca da za nju trebaju drugačiji zakoni ak smo svi ljudska bića?

Uzalud je... odustajem
I bolje, počeo si gluposti da pišeš, sorry, al imaš neka čudna razmišljanja, toliko od mene😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,187
Radije uključi vlastiti mozak, a ne stavove z Imdeksa...toliko od mene...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,284
I bolje, počeo si gluposti da pišeš, sorry, al imaš neka čudna razmišljanja, toliko od mene😉
Stvar je vrlo jednostavna - ako mogu raznorazne parade duginih i ostalih boja, mogu i klečavci. Ako ne mogu klečavci, ne mogu ni dugine boje i ostali. Ako jedni trebaju moliti unutar četiri zida, onda i ovi drugi trebaju ONE stvari raditi unutar četiri zida. Bez diskriminacije.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,539
...........
Po čemu je žena "vrednija" od muškarca da za nju trebaju drugačiji zakoni ak smo svi ljudska bića?
-------------
1.
Trkeljamo na kavi u bircuzu!
Vlasnica : "Evo stiže ja, ja pa ja i onda ja!
Tip "glavni", a žena samo eto tak.... i sjeda sa kolegom za naš stol
Poprilično nam dopizdio i pitamo ga što bi napravio da ga gazdarica pozove na seks.
Pa ja bi ovo pa ono pa ona bi još tražila....
A što bi rakla gazdarica da ju ti pozoveš na seks?
Gazdariva: Otjerala bi ga u "15 sati" (u prijevodu, po američki 3 PM)
Nije skužil pa smo mu preveli rvacki!

2.
Koliko mužjak mora potrošiti svojih punoglavaca da dobije nasljednika?

3.
Tko lakše dođe do seksa?
Pa muškarac, ak ima koze!

4.
Čini mi se da je žena u svim slučajevima iznad kurajbera!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,535
Zna li se raspored moljenja krunice uz klečanje na trgovima po ostalim gradovima u Europi i po svijetu, ili smo ipak jako jedinstveni???
Da li je ova pojava uvoz, ili izvoz tog "pokreta"?

Najnoviji postovi

Na vrh