Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,150
Zašto tako ne pišeš kad se nosi zastava petokrake na hrvatskim ulicama i kad je gay pride?? Isto ih osiguravaju policija i zaštitari i uzurpiraju odnosno zbog njih su zatvorene ulice. Isto tako živimo u zemlji koja je katolička, pa stoga šta ti smeta molitva?ZJ, koje to obiteljske vrijednosti oni promiču i na koji način? Kome se oni mole i kakvi su to vitezovi? Svatko se ima pravo moliti, ali za to postoji i vrijeme i mjesto. Možeš i unutar svoja 4 zida. Kojim pravom oni uzurpiraju gradske trgove i tko plaća policiju da ih čuva? To nisu nikakvi vjernici već skup budala koji svoje nekakve frustracije pokazuju na glup i neprimjeren način. Ako netko nema skladan odnos u obitelji, to klečanje nebu to riješilo. U krajnjem slučaju , koga se tiču nečiji obiteljski odnosi? Ajmo probat iduči vikend napraviti jednu roštiljadu i pijanku na trgu. Pa da vidimo dal bu nas policija čuvala ili bu po glavi stanovnika
Pročitaj ponovo moj postSvatko se ima pravo moliti,
Pročitao sam i reagirao. i za gay pride postoji vrijeme i mjesto a to nije uzurpacija javnog prostora i nametanje idoelogije koja je prije nekog vremena bila bolest koja se ljecila. Iskrivljuje se činjenica da osobe koje mole, u biti odgovorne za razna ubojstva žena? Pa kako?? Ja sam autoritet i stup u svojoj familiji, pokretač napretka i uspjeha. Niti ne vrijeđam svoju ženu, niti djecu, niti tučem, niti zlostavljm. Opet se očekujem od mene da svima u kucim donesem kruha na stol, platim račune, da gradim kuću, djeci da omogucim skolovanje itd. I da nisam autoritet i da ih ne usmjeravam da mi to možemo i hoćemo, da dopustim da mi se u kuću uvuce takva glupa razmišljanja, danas bi bili ispod savskom mosta. I redovito idem u crkvu, i toga se ne sramim. Svoju vjeru živim i uzdam se u nju. I ne vrijeđam ko ti i nikog ne prozivam pogrdnim nazivom klecavcem!Pročitaj ponovo moj post
I daj reci,ali iskreno,dal i ti klečiš na trgu i moliš da budeš autoritet svojoj ženi?
Opet lažeš i iskrivljuješ moje riječi. Daj kopiraj gde sam ja to napisao.ne vrijeđam ko ti i nikog ne prozivam pogrdnim nazivom klecavcem!
Samo sam postavio pitanje. Koja riječ je tu uvreda? Ako sam te uvrijedio,moja javna isprika"I daj reci,ali iskreno,dal i ti klečiš na trgu i moliš da budeš autoritet svojoj ženi?" A kaj tu pišeš, da sam majstor fantač...
Sretan bio i živio ti meni dozivotno....
Ma nema potrebe za isprikama, sve je to rasprava, povuci potegni... niti bu tebi bolje ili lošije, niti meni. Ovak se malo pospominjemo i dobro....Samo sam postavio pitanje. Koja riječ je tu uvreda? Ako sam te uvrijedio,moja javna isprika
. za koji bi morale odgovarati i institucije jer je policija protiv ubojice podnijela četiri kaznene i šest prekršajnih prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, a on je bio na slobodi....Daj prevedi kaj si štel reći.
Kakve veze ima policija (Božinović) s tim? Pravosuđe i socijalna skrb (ne) rješava te probleme, a ne policija.
Uostalom, da se (npr) netko od tvojih (mirnih) susjeda posvadi sa ženom "iz čista mira" (ne ulazeći u razloge) i, nedaj Bože, napravi kakvo zlo, kakve to ima veze s policijom i sustavom općenito?
Kaj bi svaka obitelj trebala imati policajca u kući ili svaki član kriminalni dosje, da do toga ne dojde?
Toga je uvijek (nažalost) bilo i bu, samo se nije toliko naglašavalo ko sad (s nekom svrhom). O transvestitu u jednom vrtiću neće pisati, jer to je valjdaza koji bi morale odgovarati i institucije jer je policija protiv ubojice podnijela četiri kaznene i šest prekršajnih prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, a on je bio na slobodi normalno. Meni nije!
Jedna od takvih svrha je povezivanje molitelja s tim ubojstvima? Ima li molitva ikaj zajedničko s ubojstvima???