• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,538
ZJ, koje to obiteljske vrijednosti oni promiču i na koji način? Kome se oni mole i kakvi su to vitezovi? Svatko se ima pravo moliti, ali za to postoji i vrijeme i mjesto. Možeš i unutar svoja 4 zida. Kojim pravom oni uzurpiraju gradske trgove i tko plaća policiju da ih čuva? To nisu nikakvi vjernici već skup budala koji svoje nekakve frustracije pokazuju na glup i neprimjeren način. Ako netko nema skladan odnos u obitelji, to klečanje nebu to riješilo. U krajnjem slučaju , koga se tiču nečiji obiteljski odnosi? Ajmo probat iduči vikend napraviti jednu roštiljadu i pijanku na trgu. Pa da vidimo dal bu nas policija čuvala ili bu po glavi stanovnika
Zašto tako ne pišeš kad se nosi zastava petokrake na hrvatskim ulicama i kad je gay pride?? Isto ih osiguravaju policija i zaštitari i uzurpiraju odnosno zbog njih su zatvorene ulice. Isto tako živimo u zemlji koja je katolička, pa stoga šta ti smeta molitva?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,392
London ima Speakers' Corner u Hyde Parku u Londonu gdje ljudi tradicionalno mogu slobodno govoriti, raspravljati i iznositi mišljenja o bilo kojoj temi. Tu nikome ne smetaju i dolaziti ih slušati onaj koga to zanima.
Trgovi i ulice ne bi smele biti mjesto za cirkus i parade. Niti za one koji mole, ni za one koji paradiraju iz bilo kojeg drugog razloga. Odrediti mjesto u gradu gdje se to može bez da se ugrožava ili uzrujava druge pa tko voli neka izvoli. Ne treba zabranjivati nego takve radnje smjestiti onamo gdje drugima ne smeta. Ako ja ne smijem peći roštilj na trgu, pjevati podravske pjesme i točiti si gemište onda mi se ne čini u redu da je drugima dozvoljeno klečati, ležati, paradirati po ulicama i trgovima. Neka budu ista pravila za sve. Je, uz pečenje roštilja ja bih usto još donesel i vreću kuruze da nahranim golubove, ptičice, a našlo bi se nekaj i za gladne mačke i peseke. Normalno, i za ljude dobre duše našla bi se koja kupica.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,538
Pročitaj ponovo moj post
I daj reci,ali iskreno,dal i ti klečiš na trgu i moliš da budeš autoritet svojoj ženi?
Pročitao sam i reagirao. i za gay pride postoji vrijeme i mjesto a to nije uzurpacija javnog prostora i nametanje idoelogije koja je prije nekog vremena bila bolest koja se ljecila. Iskrivljuje se činjenica da osobe koje mole, u biti odgovorne za razna ubojstva žena? Pa kako?? Ja sam autoritet i stup u svojoj familiji, pokretač napretka i uspjeha. Niti ne vrijeđam svoju ženu, niti djecu, niti tučem, niti zlostavljm. Opet se očekujem od mene da svima u kucim donesem kruha na stol, platim račune, da gradim kuću, djeci da omogucim skolovanje itd. I da nisam autoritet i da ih ne usmjeravam da mi to možemo i hoćemo, da dopustim da mi se u kuću uvuce takva glupa razmišljanja, danas bi bili ispod savskom mosta. I redovito idem u crkvu, i toga se ne sramim. Svoju vjeru živim i uzdam se u nju. I ne vrijeđam ko ti i nikog ne prozivam pogrdnim nazivom klecavcem!

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,150
ne vrijeđam ko ti i nikog ne prozivam pogrdnim nazivom klecavcem!
Opet lažeš i iskrivljuješ moje riječi. Daj kopiraj gde sam ja to napisao.
Uostalom,mislim da smo davno zaključili da si ti pametniji i da nas dvoje nemamo o čemu raspravljati. Lijepi pozdrav

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,538
"I daj reci,ali iskreno,dal i ti klečiš na trgu i moliš da budeš autoritet svojoj ženi?" A kaj tu pišeš, da sam majstor fantač...

Sretan bio i živio ti meni dozivotno....

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,045
Moj skromni doprinos temi o "klecavcima".
Isto tako smatram da je to pogrdni naziv i ako se tim imenom nazivaju u sluzbenim medijima ti ljudi onda bi se i druga strana trebala zvati pederima, lezbama i ludjacima.
Isto tako smtram da ti isti "klecavci" privlace paznju i nisam siguran u njihovu iskrenost kaj se tice religioznosti, ali opet mi je draze da oni tamo mole, a ne mudjahedini. ( To nam je neminovno, ali za sad jos nema toga.)
Kad dodju ti isti mudjahedini, onda bumo vidjeli kak se moli i kak se postuju prava seksualnih i ostalih manjina.
Takodjer smatram da je obmana i laz da " klecavci" pozivaju na obiteljsko nasilje.
Dvolicnih ima medju svim drustvenim skupinama, pa tako i medju njima.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,150
"I daj reci,ali iskreno,dal i ti klečiš na trgu i moliš da budeš autoritet svojoj ženi?" A kaj tu pišeš, da sam majstor fantač...

Sretan bio i živio ti meni dozivotno....
Samo sam postavio pitanje. Koja riječ je tu uvreda? Ako sam te uvrijedio,moja javna isprika

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,538
Eto @Marko1986, isto razmišljamo. U početku sam, nisam odobravao ljude koji na trgovima kleće, mada sam vjernik. Ali kada pedercine i lezbe paradijarju, nek i oni. Ak moze lepa brena pjevati u HR, prijovicka 7 koncerata a zašto Thompson ne može dva? U pravu si sa muhadjedinima, I ostalim fanaticima, pitanje je vremena kada će izbaciti macete, sablje i kalase...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,538
Eto jedan članak koji se povezuje sa katolicima i koji crta metu na čelu osobama koji kleče. A da nema osoba koji kleče, vjerojatno bi maknuli Bozinovica jer je njegov sustav dopustio da osoba opasnih namjera slobodno šeće i kaj se dogodilo: Bozinovic je i dalje ministar. U Sloveniji kad je otac došao po sina, pa su ga mucki ubili dvoje ministra je dalo ostavku.
Treba stvari nazivati pravim imenom.

• Like
Reactions: H&S

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,212
Daj prevedi kaj si štel reći.

Kakve veze ima policija (Božinović) s tim? Pravosuđe i socijalna skrb (ne) rješava te probleme, a ne policija.

Uostalom, da se (npr) netko od tvojih (mirnih) susjeda posvadi sa ženom "iz čista mira" (ne ulazeći u razloge) i, nedaj Bože, napravi kakvo zlo, kakve to ima veze s policijom i sustavom općenito?

Kaj bi svaka obitelj trebala imati policajca u kući ili svaki član kriminalni dosje, da do toga ne dojde?

Toga je uvijek (nažalost) bilo i bu, samo se nije toliko naglašavalo ko sad (s nekom svrhom). O transvestitu u jednom vrtiću neće pisati, jer to je valjda normalno. Meni nije!

Jedna od takvih svrha je povezivanje molitelja s tim ubojstvima? Ima li molitva ikaj zajedničko s ubojstvima???

• Like

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,284
Vi ste svi skupa otišli u kxxxx

Naš dobri Deda vas zove prve slobodne subote u mjesecu na roštilj na Manuševcu a vi bi sad zvali Božu, suce, skrbnike, pedere, lezbače, Brenu, Tomsona..... i ko zna koga sve kome tu mjesto nije.

Pa jebemu miša, nije naš Deda Crni Đek da nas sve nahrani i napoji, a tak je dobru volju imal....
To bi bilo smešnih slika ko u kultnoj seriji koju nažalost više nebumo gledali na malim ekranima.... koja su to vremena bila...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,538
Daj prevedi kaj si štel reći.

Kakve veze ima policija (Božinović) s tim? Pravosuđe i socijalna skrb (ne) rješava te probleme, a ne policija.

Uostalom, da se (npr) netko od tvojih (mirnih) susjeda posvadi sa ženom "iz čista mira" (ne ulazeći u razloge) i, nedaj Bože, napravi kakvo zlo, kakve to ima veze s policijom i sustavom općenito?

Kaj bi svaka obitelj trebala imati policajca u kući ili svaki član kriminalni dosje, da do toga ne dojde?

Toga je uvijek (nažalost) bilo i bu, samo se nije toliko naglašavalo ko sad (s nekom svrhom). O transvestitu u jednom vrtiću neće pisati, jer to je valjdaza koji bi morale odgovarati i institucije jer je policija protiv ubojice podnijela četiri kaznene i šest prekršajnih prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, a on je bio na slobodi normalno. Meni nije!

Jedna od takvih svrha je povezivanje molitelja s tim ubojstvima? Ima li molitva ikaj zajedničko s ubojstvima???
. za koji bi morale odgovarati i institucije jer je policija protiv ubojice podnijela četiri kaznene i šest prekršajnih prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, a on je bio na slobodi....

Eto bozinovic plus ovi kaj si nabrojao.... mup ga je mogao zadržati u pritvoru dok mu se ne sudi...

• Like

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
912
Nitko se ne boji policije, niti djete niti čovjek niti lopov niti prevarant niti silovatelj niti ubica niti pedofil.....Zato nam tak je kak nam je.
Današnja policija dela više na kulturu i na finoću.
Nekadašnja milicija je delala na pendrek i tabanu...pa su je se više i bojali.
A jel nije tak......neka reče ko šta hoće :ppozdrav:

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,538
Opet zazivas stari sistem. A zašto si se bojao milicije, to je pravo pitanje?
Zato jer ak te netko prijavio da govoris protiv partije, završiš na golom otoku. Zna se kako je djelovala ta vlast.
Biram ova vremena, živjeti slobodno...
Opet, luđacima koje čine zlo, ne pomaže ništa.

• Like

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
912
A ne povezujem to u kontekstu starog sistema, na kraju krajeva nevolim ja staro, ja više volim mlađe....
Jednostavno je to, danas se jako malo ljudi boji policije......
Danas policija mora pazit kak će šta će, sve se snima, pa tužbe, pa žalbe, pa zaštite prava, pa danas lopovu nesmeš reć da je lopina, pederu da je peder, budali budalo jedna.... :ppozdrav:
A da mi pređemo na ovo mlađe.....:ppozdrav:
I fulali smo Temu, ovo je za neki drugi Folder a ne za Smješne slike

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,545
"Crkve se prazne, a trgovi pune?"

Jedan od glasova zdravog razuma je biskup Uznić:

1000030172.jpg

Kamo nas sve to vodi? Imaju li isto pravo dolaska na gradske trgove i pripadnici islamske i židovske vjeroispovijesti? Što ako se uskoro i oni odluče moliti na istim mjestima i na isti način?

Sjetite se: Što se događalo nedavno u BiH kada su se pripadnici islamske zajednice pozvali na javnu molitvu radi protjerivanja jedne ženske osobe islamske vjere, s javnog prostora?

Nekako bi sve to "forsiranje" moglo završiti u "ružnim" a ne smiješnim slikama...

Najnoviji postovi

Na vrh