• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,567
#mladenko
Što je za tebe "živjeti slobodno"?
Je l ono HDZovac pijan ubije familiju i živi slobodno!:eek:

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
913
Moj Champa, sad i ti jxxxx po tavanu......
Ljepota je u očima promatrača....
Ne gledaš da je čovjek ubio familiju i ako živi slobodno, manje je bitno jel ADZovac ili neka druga partija, nacionalnost, društvena grupa, kasta, pleme....
Mislim da je po Maou stvar jasna:
Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe......
Ove naše mačke jedu gotovu hranu .......

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,450
Ovo je forum za smiješne slike, a ne za rasprave o politici.
Za politiku, molim koristite podforum poljobirtija.

Kao rješenje vaših problema s klečanjem i molitvom, preporučam pranje trga šmrkom svake subote u određeno vrijeme

Amen!

Molim da se tu više ne raspravlja o politici!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,290
Imaju li isto pravo dolaska na gradske trgove i pripadnici islamske i židovske vjeroispovijesti?
Malo sam debatiral sa umjetnim i izgleda da od Dedovog roštilja na trgu nebu ništ.

Zakaj?
Zato jer za takav zahvat treba ishodovati dozvolu od grada i plačanje naknade za korištenje javne površine.
Uz to paljenje roštilja na trgu nije dopušteno zbog opasnosti od požara, dima i neugodnih mirisa.... jebaj ga Deda, trebal si nas zvati kad je Vjesnik grijal, ili Ciak... ali bude toga još. Zima je, dimnjaci su neočiščeni, a i ljeto još malo kuca na vrata.

Ali:
Namjena glavnog trga je da to bude pješačka zona i prostor za javna događanja, prosvjede ili mirno okupljanje koje naravno treba pijaviti mufu pet dana prije.
Dok se stvari ne vrnu natrag na normalne postavke, bolje ne bu...
A sad se moram vratiti na ovaj post, mada sam mislil da bum prešutel.
Pitanje mojem ljubljenom kolegi (koji je koju godinu stariji od mene, što ne znači da je ljepši :hahah: ) je:
Kakve su to normalne postavke bile nekad?
Ja pamtim klecalo samo u crkvi ili kapelici da je bilo. Nikad ga nigde drugde nisam videl.Možda ispred raspela seoskog...
Istina Bog tam pred Varteksom je bilo par štengi.....
Mali Puškar je ranjicu po pesku vlekel kad sam mu kod tate traktor pomagal svojim učiteljima popravljati. A onom performansu (nadam se da sam dobro napisal) ispred ginekoloških ordinacija pametni se čude i dive još danas.....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,290
Ovo je forum za smiješne slike
Slažem se, ali jedna večini ljudi smješna slika je podigla na noge temu kaj je aktivna ko malo kad. Aktivnost dovodi do neslaganja.... i moš ga jebat.
Večina nas se ne slaže i piše o tome da nam je evropa i svjet doneslo samo zlo, a i ovo nije naše mašte plod, samo kaj se tu poneki sa evropom i svijetom slažu mada su nam samo zlo donesli...

@mikke ova je poučna (y)

Tu od
5 Lip 2020
Poruka
106
Iako mislim da bi ovu temu trebali ostaviti što neviniju od politike 😁 želim ostaviti svoja 2 eurocenta...

Ne podržavam javne molitve po trgovima jer je i Isus rekao da ce se moliti u istini u samoći a ne javno proklamirajući i mašući svojom pravednošću.
Međutim mislim da niste u pravu kada označavate ove molitelje po trgovima kao one koji su započeli trend nabijanja drugima svojega svjetonazora.

Mislim, ako bismo već trebali u javnom prostoru zadržati minimum ljudske pristojnosti da ne nabijamo na nos drugima svoje svjetonazore onda ne bi bilo loše početi sa onim gej paradama. Koliko se mogu sjetiti oni su prvi počeli sa tim inat paradiranjem kroz grad. I toliko su se svi navikli da je to postala svojevrsna tradicija. Čak ne smiješ ništa reći protiv toga. Postala je dogma veća od bilo koje crkvene.

Tako da ako će se javni prostor koristiti za paradiranje jednih i nabijanje njihovih svjetonazora nevinom puku "in face" onda bi trebalo tolerirati i ove koji ne rade ništa nemoralno nego samo mole.
Iako ni jedno ni drugo nisu "my cup of tea" što bi rekli englezi.

Da je neke ljudske pristojnosti ne bi nitko nikome nabijao na nos svoju intimu. Ali šta ćeš kad nismo svi isti. 🍻

Na vrh