• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,620
Mene je ta tekućina već par puta ubila. Bil sam ubijen. Osjećal sam se kaj da sam u stanju kliničke smrti. Možda sam čak i bil? Tko bi ga znal? Ali držim se one - kaj te ne ubije to te ojača. Uglavnom odustajanja nema. Ako je mogel Antonio morem i ja. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,356
Sama si ga je zbrala...
Uostalom, nije istina sve kaj piše v novinama (nekad se reklo da je bijelo istina, ali danas je sve šaro...).

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,541
Istina je voda duboka, ali uvijek izađe na vidjelo. Kad tad, ali sazna se.
A istinu o ova dva lika sa slike neznaju trenutno ni oni sami. Izgleda da ju neki znaju... ovi kaj su puni zavjera i kaj kleče po tuđim dvorima, oni sve znaju.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh