• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Software, aplikacija koju koristite?

welger

Član
Tu od
20 Stu 2012
Poruka
393
Aplikacija je od danas na Google play.
Pozivam ratare, voćare, vinogradare, povrćare i ostale da digitaliziraju, arhiviraju i analiziraju svoje aktivnosti na poljoprivrednim površinama.
ELand

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
575
Aplikacija je od danas na Google play.
Pozivam ratare, voćare, vinogradare, povrćare i ostale da digitaliziraju, arhiviraju i analiziraju svoje aktivnosti na poljoprivrednim površinama.
ELand
Znaš da će ti je banati s GooglePlay ako nađu nesto maliciozno u njoj nakon skeniranja, a ako netko dokaže da si mu napravio štetu još je gore....Googke Play je zajebana stvar, prihvato si sve i svašta na svoju štetu i odgovornost.... Sretno. ja sam odustao kad sam pročitao opće i posebne uvjete objave aplikacije na Playu...

welger

Član
Tu od
20 Stu 2012
Poruka
393
Aplikacija je prošla sve rigorozne provjere i testove na Google play.

Google je učinio dobru stvar zaoštravanjem pravila jer tamo se bilo nakupilo isuviše mulja i smeća. Kažu da je nakon što je uklonjeno 47% aplikacija, ostalo još "samo" 1,8 miliona validnih.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,329
Znaš da će ti je banati s GooglePlay ako nađu nesto maliciozno u njoj nakon skeniranja, a ako netko dokaže da si mu napravio štetu još je gore....Googke Play je zajebana stvar, prihvato si sve i svašta na svoju štetu i odgovornost.... Sretno. ja sam odustao kad sam pročitao opće i posebne uvjete objave aplikacije na Playu...
A nisi vidio da sam je već skenirao na VirusTotalu? :)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,379
Tu je nešto uteklo izvan ekrana.

U setting nema nikakvih settings za namjestiti. Barem jezik da mogu birati. Glupo je da vuče od sistema. Hoću android na engleski, aplikaciju na hrvatski.

1000057118.jpg

welger

Član
Tu od
20 Stu 2012
Poruka
393
U idućoj nadogradnji ću pokušati riješiti uočene nedostatke i eventualne bugove, uvijek se nešto nađe.

Sve što je potrebno od settingsa, vidiš na tom prikazu.

Hrvatski jezik je defaultni za ex-yu države, a za ostalih stotinjak je engleski. Raditi gomile prijevoda je to much.
Ali da, moglo se podesiti da se bira između ta dva jezika, ali eto, pretpostavio sam da svi domaći koristimo hr android...budem vidio...

Hvala na komentarima i kritikama

Najnoviji postovi

Na vrh