• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

gromil

Aktivni član
Tu od
19 Ožu 2013
Poruka
261
Juce pred vece kosio, danas rastresem, sutra procjena dali rastrest ponovo ali vjerovatno prekosutra baliranje. Prognoza je povoljna pa onda ima prostora za "mudrovanje".

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ja sam jučer kosio i rastresao, sad se dvoumim danas ili sutra balirati.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Samo iz rastresanja, otac kosio dok sam ja pšenice prskao. Na ovoj je nešto slabiji ljulj, kod nas je najveći problem bio nedostatka kiše, jako slabo je raso. Ovo je orano za sjetvu dalje je samo strnište tanjurano i išlo je malo stajskog na strnište.

IMG_20240404_143200.jpg

Prilozi

• IMG_20240404_143200.jpg
    IMG_20240404_143200.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 11

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,756
I imas kome prodati? Ja po svim mogucim mjestima stavio oglas za okrugle bale i nitko nista...jednu balu sam prodao...😵‍💫

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Jedan konjušar uzima, al mislim da bu dobil smicaus. Kakva god bila kvaliteta robe uvijek nekaj mrglja, sim tam, ovo ono.....da bi mi jučer rekel kad smo natovarili da ću ga morati pričekati za lovu da mu sjedne poticaj. Reko, ovaj put i više nećemo tako.
Čak razmišljam da se vratim na kockice

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,246
Kod nas je došel takav problem da vise nikome ne treba ni kila sijena.
Ja imam nekih 3 rali za kositi koje stvarno nemrem preorati jer je veliki brijeg, ili su preuski i premali komadići.
Cak vise nitko nece ni zabadava si pokositi i osusiti.
Rado da budem te livade jednom godišnje pokosil do 15.7. i nek trune sijeno do iduce godine.
Nek ovi dadu nekaj poticaja za to i bok.

Najnoviji postovi

Na vrh