• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,447
Ja sam si ovakav nacrtao za sve moguće transporte i super sam zadovoljan.
Ako nije problem da slikaš kako je izvedeno ovo preklapanje cijevi i šljaka. Moram preko zime nešto praviti za nošenje bala na prednji utovarač.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,857
Šiljci su na maticu i imaju nosače sa strane.

Ali kad dođem iz rijeke sjedeći tjedan sve poslikam i stavim ovdje. Mogu se napraviti na preklapanja kao i vilice, ali pošto ih koristim 2 puta godišnje meni je praktičnije ovako. Najviše koristim vilice i kuku.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,447
Meni trebaju šiljci i cijevi, da mogu tovariti suho i sjenažu prije omatanja. A kad omotam onda mi trebaju cijevi za prenošenje i slaganje bala u foliji.
U suštini sve mi mogu riješiti i samo cijevi ali volio bih imati i šiljke.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,527
Ako može da nije sklopivo. Možda nekako da je cijev deblje stijenke. Recimo neka cijev 5o mm sa stijenkom 8 mm, A onda izmjnljiv vrh. Staviš lulu , ili šiljak, po potrebi. Ili neku šipku 45 mm a onda vrh zabušiti (30 mm) rupu, za postavljanje lule ili šiljka.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,447
Na to sam zaboravio. Slično rješenje sam gledao na jednom Tanco nosaču. Na priključku prednjeg utovarača ima siljke a preko njih po potrebi navuče cijevi koje kad ne koristi imaju svoje nosače sa strane.
Isto vrlo praktično rješenje.

Najnoviji postovi

Na vrh