• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,140
Ima dost trave, pa bi to moglo biti suho malo brže, jedan komad je čista detelja, to bi moglo biti škakljivo

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,928
Ja skoro pješice nemrem po ledini prejti kak je mokro,jedino kod tebe je pjeskovita zemlja pa lakše upija vodu.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,163
Kod mene bu se dns posusilo i mogel bi vec.dns.ili najkasnije sutra pokositi, ali nebu do utorka suho...mozda se.jos i zaletim sutra

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,140
Ja skoro pješice nemrem po ledini prejti kak je mokro,jedino kod tebe je pjeskovita zemlja pa lakše upija vodu.
Pri meni je zemlja da ne znam kak pada, drugi dan se za silu more gore

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,163
Prve godine kad kupili kravu nisam imao mehanizaciju, pokosio mi usluzno pa smo rucno okretali...12 dana sam susio jer svako malo pala kisa gore...nikad losije sijeno, a nikad ga bolje nije jela krava 🤣🤣 ali lud sam vec bio od okretanja...

Najnoviji postovi

Na vrh