• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,500
Nije mu problem, to sam posudio prikolicu jer sam prevozio bale udaljene 35km. Inače vozim sa svojom gdje ide 10 bala.

husqvarna365

Dobro znana faca
Tu od
24 Sij 2013
Poruka
1,004
Pozdrav kolege
Planiram Sijati djetelinu za Ovce za sijeno
Nisam nikad sijao
Koju Posijati za Suho sjeno

gromil

Aktivni član
Tu od
19 Ožu 2013
Poruka
283
Ovo je sin balirao (16 godina) a i do trave je. Na primjer bale lucerke mi uvijek najljepse ispadnu a sve isto radim.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,391
Ma ako je sin onda je čista petica, ali ima i utjecaja i sa čim skupljam. Možda bi trebao malo jače puniti sa strane....

tine

Dobro znana faca
Premium
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
878
Videt je puno mase.
Što ne bi u silos?
Nije skupo sve to u bale i foliju?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,371
Svaka čast, za ovo treba imati muda, da se ide u veliki posao s kravama u ova teška vremena za poljoprivredu.

Mada, možda se još samo stočarstvo i povrcarstvo isplati.
Od ratarske proizvodnje nema baš nikakve koristi, samo premetanje iz supljega u prazno.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,128
@gromil sretno ti bilo..ja se zasada pokušavam vratiti na 50ak grla kak je bilo prije bedrenice,ali neide baš lako.
I vrag me *ebe da krenem sa mužnjom (par komada),za svoje potrebe,sir i vrhnje za nas doma,ali vidjet ćemo što bude od toga.

Na vrh