• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,504
Tvornički nisu dobro zategli šerafe. Sajla se raspušta na žabicama od mehanizma noža mreže.

Najveći problem je što je njihovih 100% premalo za dobru balu, a kompjuter neda preko 100. Pa onda ručno radim u drugom izborniku do 120%. Senzori se nedaju preštelato kompjuterski da idu u minus. Federi na kvakama su bili jako labavi i otvarala je vrata kad sam htio nabiti balu kako treba. Sad smo to dotegli i bolje je.. Razmišljam da ubacim nešto izmedju balirke i vrata da povećam taj raspon i da mogu poništiti senzore da idu do tih 130%, a da nisu u minusu..

Imam uputstva i direkt sam u kontaktu s tvornicom.. Stavili su ublaživač na podizanje hedera pa treba 5-6s da ga podigne to ubija traktor pod punom balom kad hoćeš podignuti pick up.

Ideja je bila da uzmem bolju Sipmu kad sam već zadovoljan sa starom koja je max jednostavna...

@ZGseljak Uopće ne pokušavam kontaktirati firmu koja mi je prodala jer znam da pomoć dobiti neću kakvu bi trebao, a realno znao sam ja to dok i sam i kupovao stroj od 33k €. Vodio sam se prema specifikacijama i po dosadašnjem iskustvu.. Sitnice zajebavaju da se to sve poštelati samo treba imati živaca i volje.

Najnoviji postovi

Na vrh