• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,022
mtd001 , skladistar , emirodobasic

Sretan rođendan i se najbolje:partyman::gitarist::partyman:
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sinke,anđelko ,andrija sretan rodni dan:partyman::partyman::gitarist::gitarist:,svega dosta al zdravlja i šuškavih zvijeri ponajviše
 

IKO

Član
Tu od
20 Stu 2007
Poruka
52
treća dob

Jučer sam bio zauzet pa nisam ni uključivao računalo. Danas zahvaljujem svima na čestitkama. Tko je još rođen 25. studenog?
 

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
Ich, imao 18 jučer

Neka ti je sa srecom , sad si punoljetan i odgovoran za sebe, tako da znas !
A to da ces za manje od dvije godine u trecu deceniju zivota neka te ne sekira , to nece nista znaciti ako bude smak svijeta kako najavljuju .
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Sretan ročkas današnjim slavljenicima,:drinkers::drinkers::partyman::partyman:,daniel2356 i domagoj 21,ideš kak ste još mladi:drinkers::drinkers:
 

Najnoviji postovi

Na vrh